Juledugnad søker gavmilde spillere

For andre året på rad har miljøet bak Battlefield.no iverksatt dugnad for å gi barn på sykehus en hyggeligere julefeiring.

Gamer.no er i år en av partnerne til Juledugnad – som for første gang ble arrangert i fjor. Aksjonens mål er å gi bort digital underholdning til barn og ungdom som tilbringer julaften i sykeseng eller på institusjon.

I fjor var første året dugnaden ble arrangert, og det ble samlet inn og gitt bort filmer, spill og annen moro for tilsammen 100 000 kroner som ble gitt til barn på Radiumhospitalet, St. Olavs Hospitalet og noen barnehjem. I år satser initiativtakerne på enda høyere mål. Gamer.no og søstersidene i Hardware-nettverket stiller med gratis annonseplasser til dugnaden, og vi håper også at våre lesere vil bidra.

Du kan gi din støtte ved å spre denne annonsen for Juledugnad 2006.

Juledugnad 2006 ønsker seg både brukte og nye filmer, spill og konsoller som egner seg for barn og ungdom, samt penger til å kjøpe inn filmer og spill.

– Vi har satt opp en liste på våre nettsider som forklarer dette nærmere. Pengene vi får inn vil bli brukt til å komplettere maskiner vi får med f.eks håndkontrollere, eller kjøpe inn utstyr til spillkonsoller som sykehuset/institusjonen har fra før, forteller Espen Thomassen, som leder årets juledugnad.

– Spre budskapet

Juledugnad 2006 er også på jakt etter folk som vil hjelpe på andre måter, for eksempel ved å rekruttere bedrifter til dugnaden eller spre budskapet.

– Vi skjønner godt om ikke alle har penger, spill eller konsoller å donere, tross alt er mange av de engasjerte barn og ungdom. Mitt forslag da er å spre budskapet. Vi er avhengige av engasjerte ambassadører som kan formidle informasjon til venner, familie, andre kjente eller næringslivet, forteller Thomassen.

Det er foreløpig ikke avklart hvem som skal motta årets gaver, og Thomassen oppfordrer alle til å komme med tips og innspill.

– Kanskje noen har vært på sykehus selv, eller har søsken som har vært det. De kjenner bedre til lokalmiljøet enn oss. Alle tips kan sendes inn via vår hjemmeside, og gavene blir overrakt uka før julaften, sier han.

Alle bidrag til aksjonen går uavkortet til formålet. Les mer om dugnaden på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden