Konkurranse

Julekalender 2004 - luke 10

Det er nå bare 14 dager igjen til julaften, og i forsøket på å gjøre ventetiden enklere, har vi her på Gamer.no en julekalender. I dagens luke ligger en dansematte og et dansespill til PlayStation 2.

Dancing Stage Fusion kan friste med helt oppdaterte, nye sanger og et godt utvalg av gamle klassikere. Med mange vanskelighetsgrader og med utfordrermodus tilgjenglig, skal utfordringen være tilgjenglig for både nybegynnere og eksperter. På sanglista finner vi både Kylie Minogue, Sugarhill Gang og David Beddingfield, i tillegg til en rekke andre mer eller mindre kjente popartister.

Spillet tilbyr både flerspillermodus og enspillermodus, og har integrasjon mot EyeToy for de som allerede innehar EyeToy-utstyr. Hver spiller kan velge sin egen vanskelighetsgrad, slik at det skal bli jevnt mellom alle de involverte. Med muligheten til å se deg selv danse eller nyte andres bevegelser, skal Konami bidra til en enda bedre stemning i et festelig lag.

Med den doble dansematten fra Joytech bør det være gode muligheter til å teste ut flerspiller-modusen skikkelig. Dansematten er naturligvis kompatibel med alle andre dansespill på markedet.

For å delta i trekningen om dansematten og dansespillet, må du svare korrekt på følgende spørsmål:

Hva heter firmaet som utgir Dancing Stage Fusion?
Konami
Joytech
Namco

Navn:
Epost:

Dagens luke vil kunne besvares helt til klokken 23:59 i kveld. Da stenges konkurransen, og vinneren utlyses dagen etter i en egen artikkel her på Gamer.no. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Takk til Pan Vision for sponsing av spill til dagens luke.

Se også julekalenderen hos:

Siste fra forsiden