Konkurranse

Julekalender 2004 - luke 15

Det er nå bare 9 dager igjen til julaften, og i forsøket på å gjøre ventetiden enklere, har vi her på Gamer.no en julekalender. I dagens luke ligger Pro Evolution Soccer 4 på Xbox og en trådløs kontroller fra Joytech.

Pro Evolution Soccer-serien regnes som et høydepunkt i fotballens lange historie på konsollmarkedet, og spill nummer fire skal representere et kvantesprang fremover for serien. Konami har inkludert en rekke nye bevegelser og teknikker, og du får nå langt større valgfrihet i forhold til hvordan du vil ta straffespark og frispark. I tillegg det er lagt til større individuelle forskjeller i forhold til hvordan spillerne beveger seg, både med og uten ballen.

Spillerstatistikkene er mer omfattende enn tidligere og bestemmer alt fra hvordan en spiller tar i mot en høy ball til hvordan han passer ballen til en lagkamerat. Konami skryter også av oppdatert grafikk og at spillerne nå er langt mer gjenkjennelige enn tidligere. Pro Evolution Soccer 4 vil også inneholde en dommer som er synlig på banen.

Pro Evolution Soccer 4 har naturligvis støtte for flerspiller både via Xbox Live og på en og samme skjerm. Hvis du vil utforde en eller flere kompiser, men mangler ekstra kontrollere, så løser vi det problemet. Sammen med fotballspillet ligger også en trådløs Xbox-kontroller fra Joytech.

Alt du trenger å gjøre for å være med trekningen er å svare riktig på følgende spørsmål:

Hvilken plattform har ikke fått Pro Evolution Soccer 4?
PC
PlayStation 2
GameCube

Navn:
Epost:

Dagens luke vil kunne besvares helt til klokken 23:59 i kveld. Da stenges konkurransen, og vinneren utlyses dagen etter i en egen artikkel her på Gamer.no. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Takk til Pan Vision for sponsing av produkter til dagens luke.

Se også julekalenderen hos:

Siste fra forsiden