Konkurranse

Julekalender 2008 – dag 23

Hva skjuler seg i dagens luke?

I god tradisjon teller vi ned til jul i form av daglige konkurranser.

Det er lille julaften, og vi løfter sløret for innholdet i årets nest siste luke: En Playstation 3 med spillet Littlebigplanet.

Playstation 3.
Littlebigplanet.

Playstation 3-modellen leveres med 80 GB harddisk, Blu-ray-spiller, en trådløs kontroller, lyd- og bildekabel og to USB-utganger. I tillegg til å oppleve de nyeste spillene, kan du enkelt lagre musikk, videoer og bilder, og du får kostnadsfri tilgang på Playstation Network.

Littlebigplanet er et plattformspill hvor man navigerer en liten stoffgutt gjennom kunstneriske miljøer, der alt foregår fra et sideveis perspektiv, men med tre lag av dybde. Spilleren kan manipulere områder rundt seg, og ved å flytte på og endre ting i miljøene, vil de kunne løse oppgaver, finne skjulte skatter og mye mer.

Etter hvert som spillerne får erfaring i forhold til å manipulere omgivelsene, kan man bruke kunnskapen til å designe sine egne spillområder. Når spillområdene er ferdiglagde, kan man invitere andre til å prøve seg på dem.

For å delta i trekningen om denne pakken, må du svare korrekt på følgende spørsmål:

  1. Hvilket spill var ikke tilgjengelig på lanseringsdatoen for Playstation 3 i Norge?
  1. Hva var den opprinnelige lanseringsdatoen for Littlebigplanet i Norge før spillet ble trukket tilbake grunnet referanser fra Koranen?

Konkurranseinformasjon:

  • Ansatte i Edda Digital eller Tek-nettverket, eller personer i samme husstand som disse, kan ikke delta i konkurransen.
  • Det er kun lov å delta én gang per konkurranse.
  • Konkurransen kan besvares frem til klokken 23:59 på publiseringsdagen.
  • Det kåres én vinner hver dag, og listen offentliggjøres hver mandag.

Se også julekalenderen hos våre partnere:

   
Les også
Gjør et nytt forsøk
           

Siste fra forsiden