Julekalender 2010 – luke 21

Hva gjemmer seg bak luken i dag?

Årets julekalender er proppfull av herlige premier. Foruten å gi bort massevis av tøffe spill, kan man også vente seg eksterne harddisker, spilltastatur, spillmus og hodetelefoner.

I dag har vi en virkelig godbit for de av leserne som digger sportsspill. Vi har nemlig sikret oss fire spill fra EA Sports i en og samme gavepakke!

NHL 11.
FIFA 11.
  • FIFA 11 gir deg den beste simuleringen av fotball i et spill per dags dato. De største nyhetene i år er sterkt forbedret spillerfysikk og muligheten for å kontrollere keeperen.
  • NHL 11 er antageligvis tidenes beste sportspill. Her får du en unik følelse av å være ute på isen, både gjennom kontrollmulighetene og rammene rundt.
  • Madden NFL 11 gir et svært autentisk bilde av amerikansk fotball. Her har man fanget spenningen og strategien i banespillet, livet på tribunen, og gleden av å bygge et eget superlag fra bunn.
  • Tiger Woods 11 er det ypperste innen golfspill. Denne gangen er kontrollsystemet fornyet og du kan delta i prestisjetunge Ryder Cup.

Vinneren av denne pakken kan selv velge hvilke versjoner av spillene han eller hun vil ha. For å bli med i trekningen må du svare korrekt på dette spørsmålet:

Lykke til! Vi annonserer kalendervinnere på mandager, så vinneren av denne luka trekkes 27. desember.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsteder:Siste fra forsiden