Julekalender 2010 – luke 22

Julekalender 2010 – luke 22

Her er dagens luke!

Årets julekalender er proppfull av herlige premier. Foruten å gi bort massevis av tøffe spill, kan man også vente seg eksterne harddisker, spilltastatur, spillmus og hodetelefoner.

SteelSeries Cataclysm Keyboard.
SteelSeries Cataclysm Keyboard.
SteelSeries Cataclysm Mouse.
SteelSeries Cataclysm Mouse.
SteelSeries QcK Cataclysm Mouse Pad.
SteelSeries QcK Cataclysm Mouse Pad.

Tidligere i kalenderen delte vi ut Collector’s Edition av World of Warcraft: Cataclysm – den siste gigantiske tilleggspakken til det populære massive rollespillet. Nå har vi samlet tre meget tøffe og matchende produkter fra utstyrsleverandøren SteelSeries.

SteelSeries Cataclysm Keyboard bygger på den populære Shift-serien, hvor utformingen kan byttes ut etter ønske. Dette Cataclysm-designet gir en intuitiv layout for de mest brukte kommandoene, bevegelsene og uttrykkene. Tastaturet gjør det enklere å samarbeide i grupper, og det er også egen funksjonalitet for raids. I tillegg har tastaturet spesielle egenskaper tilpasset det nye innholdet i den ferske tilleggspakka. Hver tast kan skreddersys, og du kan «ta opp» faste rutiner for å automatisk utføre de ved ett knappetrykk senere.

Så har vi SteelSeries Cataclysm Gaming Mouse, utviklet og designet for MMO-spill – spesielt Cataclysm. Her får vi meget gode muligheter til å skreddersy knappene etter ønske, og en god integrasjon mellom programvaren og maskinvaren gir utsøkt ytelse, komfort og kontroll.

Vi har også fått tak i en matchende musmatte i QcK-serien, som er laget av et tøymateriale som gir en presis og jevn gli. Denne typen matter er i en årrekke brukt av noen av verdens beste spillere, men er også et glimrende underlag for de som jobber med design som krever stor nøyaktighet.

Hvis du vil delta i trekningen, må du svare korrekt på dette spørsmålet:

Lykke til! Vi annonserer kalendervinnere på mandager, så vinneren av denne luka trekkes 27. desember.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsteder:World of Warcraft: Cataclysm

Windows
Slippdato: 7. desember 2010
Sjanger: Massivt online, Rollespill
Utvikler: Blizzard Entertainment
Utgiver: Activision Blizzard

Kommentarer (12)

Forsiden akkurat nå

Til toppen