Julekalender 2010 – luke 22

Her er dagens luke!

Årets julekalender er proppfull av herlige premier. Foruten å gi bort massevis av tøffe spill, kan man også vente seg eksterne harddisker, spilltastatur, spillmus og hodetelefoner.

SteelSeries Cataclysm Keyboard.
SteelSeries Cataclysm Mouse.
SteelSeries QcK Cataclysm Mouse Pad.

Tidligere i kalenderen delte vi ut Collector’s Edition av World of Warcraft: Cataclysm – den siste gigantiske tilleggspakken til det populære massive rollespillet. Nå har vi samlet tre meget tøffe og matchende produkter fra utstyrsleverandøren SteelSeries.

SteelSeries Cataclysm Keyboard bygger på den populære Shift-serien, hvor utformingen kan byttes ut etter ønske. Dette Cataclysm-designet gir en intuitiv layout for de mest brukte kommandoene, bevegelsene og uttrykkene. Tastaturet gjør det enklere å samarbeide i grupper, og det er også egen funksjonalitet for raids. I tillegg har tastaturet spesielle egenskaper tilpasset det nye innholdet i den ferske tilleggspakka. Hver tast kan skreddersys, og du kan «ta opp» faste rutiner for å automatisk utføre de ved ett knappetrykk senere.

Så har vi SteelSeries Cataclysm Gaming Mouse, utviklet og designet for MMO-spill – spesielt Cataclysm. Her får vi meget gode muligheter til å skreddersy knappene etter ønske, og en god integrasjon mellom programvaren og maskinvaren gir utsøkt ytelse, komfort og kontroll.

Vi har også fått tak i en matchende musmatte i QcK-serien, som er laget av et tøymateriale som gir en presis og jevn gli. Denne typen matter er i en årrekke brukt av noen av verdens beste spillere, men er også et glimrende underlag for de som jobber med design som krever stor nøyaktighet.

Hvis du vil delta i trekningen, må du svare korrekt på dette spørsmålet:

Lykke til! Vi annonserer kalendervinnere på mandager, så vinneren av denne luka trekkes 27. desember.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsteder:Siste fra forsiden