Julekalender 2010 – luke 23

Ny luke, nye muligheter!

Årets julekalender er proppfull av herlige premier. Foruten å gi bort massevis av tøffe spill, kan man også vente seg eksterne harddisker, spilltastatur, spillmus og hodetelefoner.

Denne mannen har fullført oppdraget der man skal på ni uker skal ligne på figuren i spillet.

I dag har vi samlet sammen en solid treningspakke med avanserte EA Sports Active 2 i spissen. Med bevegelsesteknolgi til alle konsoller er det enklere og morsommere enn noen gang å holde seg i form. Her får du over 70 øvelser og aktiviteter som kan kombineres slik du ønsker, eller du kan benytte deg av et ferdig niukers program. Teknologien i spillet registrerer hjerterytme og puls, viser det på skjermen og følger dine prestasjoner over tid. Resultatet av dine treningsøkter blir lastet opp i en database, slik at du kan dele de med venner om du ønsker.

I tillegg til denne treningspartneren av et spill følger det med en hettegenser, en t-skjorte, et håndkle, svettebånd og kulepenn, i matchende EA Sports-design.

Vinneren velger selv hvilken versjon av spillet han eller hun vil ha, men for å bli med i trekningen må du svare korrekt på dette spørsmålet:

Lykke til! Vi annonserer kalendervinnere på mandager, så vinneren av denne luka trekkes 27. desember.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsteder:Siste fra forsiden