Konkurranse

Julekalender 2013 – luke 16

Se hva som skjuler seg innenfor.

Hver dag frem til julaften holder vi en ny konkurranse her på Gamer.no. Kalenderen har vært et fast innslag siden 2003, og årets kalender er stappet med tøffe premier som venter på å bli delt ut. Vi røper ingen luker før de åpnes, men kan love både spill, utstyr og konsoller i premiepotten den kommende uken.

Tøffe tak i NHL 14.

Sport på gress og is

Dagens luke inneholder sportsspillene NHL 14 og FIFA 14 fra Electronic Arts, begge til valgfri plattform.

NHL 14 byr på en helt ny fysikkmotor som sørger for at farten man har i det man dundrer i en motspiller er avgjørende for hvordan kroppen til stakkaren oppfører seg. De obligatoriske slåsskampene er dessuten blitt en større del av spillopplevelsen. Ellers har NHL 14 mye innhold, blant annet en omfattende karrieremodus, en jubileumsmodus som hyller 1994-spillet og en variant som gjenskaper høydepunkter fra fjorårets sesong.

I FIFA 14 bør du kjenne dine spillere godt for å lykkes.

Årets FIFA-utgivelse står for det mest interessante steget serien har tatt på lenge. I år er det «Precision Movement» som er det nye store, og dette betyr at spillerne oppfører seg mer realistisk ute på matta. EA har ofret høyt tempo for presisjon og realisme, og dette er en gavepakke til tålmodige sjeler som setter pris på å terpe kontroller og lære seg grunnmekanikken.

Slik blir du med i trekningen

Alt du må gjøre for å delta i trekningen er å svare korrekt på de to spørsmålene under, og gi oss din adresse slik at vi vet hvor premien eventuelt skal sendes. Vi trekker og annonserer vinnere av julekalenderne på fredager.

Lykke til!

Spillrulett
1197 har spilt i dag

1197 har spilt, slår du snittet?

Siste fra forsiden