Konkurranse

Julekalender 2013 – luke 17

Ny dag, nye muligheter til å vinne.

Hver dag frem til julaften holder vi en ny konkurranse her på Gamer.no. Kalenderen har vært et fast innslag siden 2003, og årets kalender er stappet med tøffe premier som venter på å bli delt ut. Vi røper ingen luker før de åpnes, men kan love både spill, utstyr og konsoller i premiepotten den neste uken.

SteelSeries Apex.

Spilltastatur og spillmus

I dag har vi fått en utstyrspakke fra SteelSeries bestående av spilltastaturet Apex og musa Rival.

SteelSeries Apex har drøssevis med ekstrafunksjoner, inkludert 22 makroknapper, seks mediaknapper, baklys og programvare for å blant annet konfigurere tastekombinasjoner eller oppstart av programmer. Tastaturet fungerer godt til både spill og skriving, siden det ikke bråker stort og knappene har kort vandring.

SteelSeries Rival. (Foto: SteelSeries)

SteelSeries Rival er optisk spillmus bygget på et klassisk utseende, men med en ytelse produsenten hevder gir deg et fortrinn overfor konkurrentene. Av funksjoner stiller Rival med seks programmerbare knapper, justerbar følsomhet og ergonomiske knapper.

Slik blir du med i trekningen

Alt du må gjøre for å delta i trekningen er å svare korrekt på de to spørsmålene under, og gi oss din adresse slik at vi vet hvor premien eventuelt skal sendes. Vi trekker og annonserer vinnere av julekalenderne på fredager.

Lykke til!

Spillrulett
74 har spilt i dag

Prøv dagens Spillrulett

Siste fra forsiden