Konkurranse

Julekalender 2013 – luke 18

En ny luke er klar til å åpnes.

Hver dag frem til julaften holder vi en ny konkurranse her på Gamer.no. Kalenderen har vært et fast innslag siden 2003, og årets kalender er stappet med tøffe premier som venter på å bli delt ut. Vi røper ingen luker før de åpnes, men kan love både spill, utstyr og konsoller i premiepotten de neste dagene.

Samlerutgave av Bioshock Infinite

Bioshock Infinite: Collector's Edition. (Foto: 2K Games)

I dag kan du vinne en massiv samlerutgave av et av årets aller beste spillopplevelser: Bioshock Infinite.

I Bioshock Infinite forlater man undervannsbyen Rapture og tar turen opp i skyene til den svevende byen Columbia på jakt etter ungjenta Elisabeth. Her venter helt nye kamper i et luftig miljø, med en stemning og en historie du sent vil glemme.

– Det overgår det originale Bioshock, noe som i seg selv er en prestasjon, men det gjør det også på en måte som er så latterlig overbevisende. På de skarve ti timene det tok å fullføre ble jeg Booker DeWitt, og fra mitt første steg inn i Columbia var jeg bergtatt, skrev vår anmelder i mars.

Skjermbilde fra BioShock Infinite.

I dag gir vi en Collector’s Edition av spillet på Xbox 360, som – i tillegg til grunnspillet – inneholder en tøff Songbord-statuett, en liten Handyman-figur, en lekker kunstbok på 64 sider som gir innsyn i utviklingen av spillets visuelle uttrykk, et litografi av Devil’s Kiss-ferdigheten, en Murder of Crows-nøkkelring, en digital utgave av spillets lydspor og kostymer for din Xbox 360-avatar.

Slik deltar du i trekningen

Alt du må gjøre for å delta i trekningen er å svare korrekt på de to spørsmålene under, og gi oss din adresse slik at vi vet hvor premien eventuelt skal sendes. Vi trekker og annonserer vinnere av julekalenderne på fredager.

Spillrulett
253 har spilt i dag

253 har spilt, slår du snittet?

Siste fra forsiden