Konkurranse

Julekalender 2013 – luke 21

Vi trekker sløret av den fjerde siste luka.

Hver dag frem til julaften holder vi en ny konkurranse her på Gamer.no. Kalenderen har vært et fast innslag siden 2003, og årets kalender er stappet med tøffe premier som venter på å bli delt ut. Vi røper ingen luker før de åpnes, men kan love både spill, utstyr og konsoller i premiepotten de neste dagene.

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn. (Skjermbilde: Square Enix)
Square Enix

Premien denne lørdagen er samlerutgaven av MMO-spillet Final Fantasy XIV: A Realm Reborn for Windows.

Dette er en massiv forbedring av Final Fantasy XIV Online, som ble en gedigen nedtur for Square Enix. Selskapet har brukt de siste årene på å bygge spillet fra bunn, med en helt ny verden og nye systemer. De har tatt til seg alle tilbakemeldingene, og satset på det trygge. Det betyr et spill uten for mange nyvinninger, men som viser solid håndverk, god grafikk og et bra kampsystem.

I tillegg til grunnspillet inneholder Collector’s Edition en 80-siders bok full av konseptbilder og kunstverk fra spillet, et album med musikk fra Final Fantasy-komponister, fem kunstkort, en USB-pinne som som skal sikre din konto og forskjellig utstyr og klær til din figur i spillet. Det hele er pent pakket inn i en boks designet av Final Fantasy-artisten Yoshitaka Amano.

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn Collector's Edition. (Bilde: Square Enix)

Alt du må gjøre for å delta i trekningen er å svare korrekt på de to spørsmålene under, og gi oss din adresse slik at vi vet hvor premien eventuelt skal sendes. Vi trekker og annonserer vinnere av julekalenderne på fredager.

Lykke til!

Spillrulett
1083 har spilt i dag

Er du bedre enn snittet?

Siste fra forsiden