Konkurranse

Julekonkurranse 2005 - luke 18

Det er på ny midnatt, og en fersk luke i vår populære julekonkurranse åpenbarer seg. I dag kan dere vinne Logitech Force 3D Pro - en profesjonell joystick fra Logitech.

Ta til vingene med Logitech Force 3D Pro. Mekanismen for motstandsfeedback har blitt enda mer realistisk i spill med støtte for denne funksjonen, slik at du kjenner effekten av våpen, sammenstøt og turbulens. Styrespaken gir også uovertruffen kontroll i spill som ikke støtter motstandsfeedback. Med programmerbare handlingsknapper kan du egendefinere innstillingene, laste ned spillprofiler, tilordne knappefunksjoner og mye mer.

Skaff deg full oversikt over luftrommet uten så mye som å bevege hånden ved hjelp av en 8-veis HAT-bryteren i gummi. Videre har joysticken en nøyaktig gasspedal og et dreibart håndtak. Det ergonomisk utformede dreiehåndtaket er laget med tanke på komfort under lange spilløkter. Foten er utstyrt med et lodd som gir økt stabilitet og kontroll, og USB-tilkobling gir maksimal fleksibilitet og kompatibilitet.

For å delta i trekningen om denne styrespaken, gledespinnen, eller evnt. bare joysticken, må du svare korrekt på følgende spørsmål:

Hvor mange programmerbare handlingsknapper har Logitech Force 3D Pro?

10
11
12

Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares helt til midnatt. Vinneren blir kontaktet på e-post, og annonsert i egen artikkel på Gamer.no på et senere tidspunkt. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Se også julekalenderen hos våre partnere:


Siste fra forsiden