Konkurranse

Julekonkurranse 2005 - luke 24

Så var det endelig jul igjen. Den 24. og siste luken er åpen, og bak skjuler det seg en riktig godbit. I dag kan du vinne en Nintendo DS med tre knallspill.

Nintendo DS består av ny og imponerende maskinvare som blant annet tilbyr 3D-grafikk. Med to skjermer vil det kunne vises informasjon på èn av skjermene mens selve spillebildet viser på den andre. Den håndholdte maskinen introduserer også en trykkfølsom skjerm og trådløst nettverk, hvor opp til 16 spillere vil kunne spille sammen så lenge de alle befinner seg innen 10-20 meter. Med Nintendo DS vil du kunne koble deg trådløst opp mot Internett og spille sammen med uendelig antall spillere fra hvor helst i verden.

I dagens luke ligger denne maskinen, sammen med tre herlige spill:

Mario Kart DS - endelig har Nintendo DS sin egen versjon av den populære Mario Kart-serien. Opptil åtte spillere kan konkurrere samtidig, og alle kan velge mellom et bredt spekter av kjente Nintendo-karakterer. Ved hjelp av den trykkfølsomme skjermen kan spilleren designe sine egne personlige logoer og klistremerker, og føre dem direkte over på kjøretøyet.

Kirby Power Paintbrush - en ond heks har forvandlet drømmeland til et bilde, og når Kirby konfronterer heksa med det hun har gjort, blir han omgjort til en ball. Ved å bruke en magiske pensel (DS-pennen) på den trykkfølsomme skjermen, kan du lage regnbuer som Kirby kan rulle på, looper som han kan øke farten med, hopp som gjør at han kommer seg over farlige stup og monstre, og vegger som holder fiender og laserstråler unna.

Meteos - her får du et puslespill, hvor du skal hindre din planet i å bli utryddet av faretruende meteorer. Når de ulike blokkene regner ned mot planeten din, må du bruke pennen på den trykkfølsomme skjermen for å stille like blokker kant i kant, slik at de blir skutt tilbake i rommet. Spillet kan spilles alene eller mot datastyrte motstandere, men også med venner gjennom det trådløse nettverket.

For å delta i trekningen om denne DS-pakken, må du svare korrekt på følgende spørsmål:

En av følgende tre påstander om Nintendo medfører riktighet. Hvilken?

Startet et taxifirma på 60-tallet
Åpner skandinavisk avdeling våren 2006
Må ha minst tre ansatte med etternavn Yamauchi

Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares helt til midnatt. Vinneren blir kontaktet på e-post over nyttår, og annonsert i egen artikkel på Gamer.no i løpet av første uken i januar.

Vi ønsker alle deltakere lykke til, og naturligvis også en riktig god jul og et godt nytt år!

Se også julekalenderen hos våre partnere:


Siste fra forsiden