Konkurranse

Julekonkurranse 2006 - luke 24

Vi har kommet til julaften, og siste luke i julekonkurransen. Og skal vi være ærlige er det med stor motvilje vi gir bort dagens premie.

Vi har delt ut en rekke solide og tøffe premier i årets julekonkurranse her på Gamer.no. Fra spill til ulike plattformer, spillmus, musmatter, spilltastaturer, høyttalere, hodetelefoner og frontplater til Xbox 360. Men ingen av de enkeltstående lukene kan måle seg med hva vi tilbyr i dag, i årets siste luke. Vi har nemlig sikret oss en splitter ny Wii fra Nintendo, med spillene Wii Sports og The Legend of Zelda: Twilight Princess.

For de som har ligget i dvale de siste par årene, kan vi fortelle at Wii er den nyeste konsollen fra Nintendo. Den største nyheten er kontrollerene, som måler aksellerasjon i alle retninger. Det betyr at vi får en helt ny måte å spille spill på. Der du tidligere trykket på knapper for å svinge et sverd eller en tennisrackert, beveger du i steden armen slik du ville gjort om du holdt utstyret i dine egne hender. På samme måte kan du slåss, fiske eller skyte med pistol.

I The Legend of Zelda: Twilight Princess får vi nok en gang servert et helteepos, men denne gangen er bakgrunnshistorien mer involverende og spennende, og faren som truer landet føles dystrere og mer genuint ond. Det er som vanlig duket for massevis av kreative oppgaver, mystiske grotter fylt med gåter og action, og mye spennende utforskning. Landet du besøker denne gangen er dessuten større enn det har vært i de tidligere spillene, og fylt med mer uttrykksfulle figurer enn noen gang.

Wii Sports er en samling enkle sportsspill som benytter den bevegelsesbevisste kontrolleren. For eksempel slår man som med en vanlig Tennisracket for å treffe ballen i tennisspillet. Pakken inneholder fem spill: Golf, Bowling, Boksing, Baseball og Tennis, og det vil være mulig å benytte en karikatur av ansiktet sitt inne i spillet for økt komisk verdi.

Hvis du vil delta i trekningen om denne superpremien, så må du svare korrekt på følgende spørsmål:

I hvilket land ble Wii lansert først?
Hva var kodenavnet til Wii?
Hvilke av følgende bransjer har Nintendo som firma ikke vært innom?
Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares helt til midnatt. Vinneren blir kontaktet på e-post, og annonsert i egen ukentlig artikkel på Gamer.no. Vi ønsker alle deltakere lykke til, og naturligvis en riktig god jul!

Se også julekalenderen hos våre partnere:

Siste fra forsiden