Konkurranse

Julekonkurranse 2007 – dag 1

Endelig er tiden inne for årets adventskonkurranser. I år åpner vi sterkt med PlayStation 3, spill og håndkontrollere.

For fjerde året på rad ruller vi ut vår julekonkurranse. Det betyr at leserne av Gamer.no kan vinne en rekke flotte premier, hver dag frem mot julaften. Og for en premie vi har til dere denne åpningsdagen! Fra nettbutikken Elprice.no har vi fått tak i en PlayStation 3 60GB-versjon, med spillene MotorStorm, Resistance: Fall of Man, samt to håndkontrollere.

Denne herlige underholdningspakken kan bli din.

PlayStation 3 trenger neppe noen videre beskrivelse. MotorStorm er en arkaderacer hvor spilleren kjører alt fra lastebiler til crossmotorsykler over fjell, gjørmehull og sanddyner. Hvert kjøretøy har ulike attributter på disse underlagene, noe som påvirker fart og manøvrering. Illsinte fiender gir deg kamp til døra, og de går ikke av veien for å dytte deg utfor et stup eller rett i en fjellvegg.

Resistance: Fall of Man finner sted etter andre verdenskrig, og byr på imponerende grafikk og hektiske actionsekvenser. Du må kjempe mot beist fra rommet som fanger mennesker og gjør dem om til nye romvesener, og utrydder menneskeheten i et enormt tempo. De har allerede tatt over hele Russland og Europa. Din hovedoppgave er å sprenge dem i fillebiter ved hjelp av et imponerende våpenarsenal og varierte kjøretøy.

Lyst på denne utrolige spillpakka? Da må du ha fylt 18 år, og svare korrekt på følgende spørsmål:

Når kom PlayStation 3 i salg i Norge?
Hva heter prosessoren i PlayStation 3?
Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares helt til midnatt. Vinneren blir kontaktet på e-post, og annonsert i egen, ukentlig artikkel på Gamer.no. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Se også julekalenderen hos våre partnere:

Siste fra forsiden