Konkurranse

Julekonkurranse 2007 – dag 16

Årets sekstende julekonkurranse inneholder bilspillet Stuntman: Ignition, t-skjorte, caps, genser og en nøkkelring.

Stuntman: Ignition kommer med adrenalinfylte stunts, og massevis av syke hopp og spektakulare krasj. Spillet sender deg til Hollywood, hvor du får leke stuntmann for en rekke storproduksjoner, samtidig som du får vise hva du er god for i en serie mesterskap for de beste av de beste. Her fokuseres det på perfeksjon og presisjon, og spillet tvinger deg til å gjennomføre ekstremt farlige stunts uten at føreren din skal få så mye som et blåmerke.

Dagens premiepott.

Spillet inneholder en rekke kjøretøy, inkludert eksotiske sportsbiler, motorsykler og luftputebåter. I tillegg til enspillerkampanjen får vi kjempe mot andre stuntmenn på nettet, enten på ferdigskapte arenaer og filmsett, eller på egendesignede arenaer.

Dette spillet, på Xbox 360 eller PlayStation 3, kan bli ditt, i tillegg til en caps, t-skjorte, genser og nøkkelring. For å bli med i trekningen må du svare korrekt på følgende spørsmål:

Hvor mange kjøretøy kan man leke seg med i Stuntman: Ignition?
Hvor mange Stuntman-titler er utgitt tidligere?
Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares helt til midnatt. Vinnerene kåres i en artikkel som oppdateres hver tirsdag. Den heldige får mulighet til å velge versjon av spillet før det sendes ut. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Se også julekalenderen hos våre partnere:

Siste fra forsiden