Konkurranse

Julekonkurranse 2007 – dag 24

Endelig er det jul! Årets siste konkurranse inneholder en Nintendo DS med to spill.

Vi avslutter årets nedtelling mot jul med å gi bort en Nintendo DS og knallspillene The Legend of Zelda: Phantom Hourglass og Donkey Kong: Jungle Climber.

Nintendo DS Lite med Zelda: Phantom Hourglass og Donkey Kong: Jungle Climber er i premiepotten i dag.

Nintendo DS er en bærbar, nett og liten konsoll med to skjermer, hvor den ene er trykkfølsom. Til maskinen finnes en rekke tøffe spill for alle aldersgrupper og interesser, som til og med kan nytes trådløst med venner som også har en DS.

The Legend of Zelda: Phantom Hourglass er et eksklusivt Zelda-spill for Nintendo DS, med en helt ny historie. Spillet utnytter den trykkfølsomme skjermen til DS på mange måter, for eksempel for å åpne dører, gjennomføre angrep, skrive ned notater og bestemme seilruten for skip. Spillet har et tegneseriepreg, og man vil oppleve grotter med interessante gåter.

Det kritikerroste plattformspillet Donkey Kong: Jungle Climber er oppfølgeren til DK: King of Swing på Game Boy Advance. Akkurat som i forgjengeren må den bananelskende gorillaen svinge seg fra holdepunkt til holdepunkt, helt til han når enden av brettet. På veien er det mulig å finne bortgjemte mynter, tønner og annet snacks som vil låse opp for raske minispill og juksekoder som kan benyttes når utfordringen blir for stor.

Hvis du vil delta i trekningen om denne flotte spillpakken, må du svare korrekt på følgende spørsmål:

Hvor mange DS-er var i følge Nintendo solgt på verdensbasis per utgangen av september?
I hvilket år kom det første Zelda-spillet?
Navn:
Epost:

Nok en gang benytter jeg anledningen til å ønske alle våre lesere en riktig god jul og et godt nytt år!

Denne konkurransen kan besvares helt til midnatt. Vinnerene kåres i en artikkel som oppdateres hver tirsdag. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Se også julekalenderen hos våre partnere:

Siste fra forsiden