Just Add Monsters på rett kjøl igjen

Argonaut-studioet Just Add Monsters er reddet, og utviklingen av Heavenly Sword til neste generasjons konsoller kan fortsette.

Da Argonaut gikk konkurs forrige måned ble alle de gjenlevende studioene til den profilerte uavhengige utvikleren lagt ut for salg. En gruppe investorer bestående av tidligere styremedlemmer og Argonaut-grunnleggeren Jez San kjøpte så opp det Cambridge-baserte studioet Just Add Monsters, som tidligere har stått for Kung Fu Chaos.

Studioet har nå skiftet navn til Ninja Theory, og forteller at de fortsetter å jobbe med Heavenly Sword, et spill til neste generasjons konsoller. Vi vet ikke så mye om dette spillet enda, men det ble tidligere beskrevet som en blanding av Ninja Gaiden og Half-Life, og inneholder enorme kamper med hundrevis av soldater på slagmarken.

Spillet skal ha vært under utvikling i to år, og i følge Ninja Theory sier de som har sett det at det fortsatt ikke finnes spill som kan sammenlignes med den prototypen som ble demonstrert i vår. Hoveddesigner Tameem Antoniades forteller:

- Vi besluttet oss svært tidlig for å lage en spillopplevelse verdig "nestegenerasjons"-beskrivelsen. Vi ønsker å lage noe virkelig spesielt, i stedet for det samme gamle drittet med ny og skinnende grafikk.

Siste fra forsiden