Just Cause 3 får snart sin første utvidelse

Samtidig lover utviklerne å rette opp i flere av spillets problemer.

Square Enix

Den første utvidelsespakken til Just Cause 3 har fått navnet Sky Fortress og er ifølge Avalanche Studios snart ferdigutviklet. Det melder utvikleren via Steam.

Pakken er den første av tre planlagte utvidelser i spillets Air, Sea & Land-pass, der Sky Fortress er ansvarlig for «Air»-delen. Avalanche gikk ikke ut med konkrete detaljer om pakken, men de lover nye oppdrag, funksjoner og overraskelser i luften over Medici.

Sky Fortress byr på nye eventyr blant skyene.
Square Enix

Lanseringsdatoen er heller ikke fastsatt, men som annonsert tidligere vil alle som kjøper spillets utvidelsespass få tilgang på hver av de tre pakkene en uke før alle andre.

Lover å fikse problemer

I tillegg til utvidelsene jobber Avalanche også med å rette opp i flere av problemene som Just Cause 3-spillere har opplevd siden spillets lansering. Flere oppdateringer skal rulles ut i løpet av de neste ukene, som blant annet vil by på optimalisering og forbedret ytelse.

Vår anmelder opplevde gjentatte problemer med spillets nettforbindelse da han spilte det i desember i fjor, men på tross av dette var helhetsinntrykket svært positivt:

– Friheten til å gjøre det du vil, hvordan du vil er enorm, og selv om Just Cause 3 ikke nødvendigvis setter en ny standard for hvordan man beveger seg gjennom en stor verden er verktøyene du har til rådighet en fryd å benytte seg av. Med et vell av sideaktiviteter, mye ekstrainnhold og nok av skjulte hemmeligheter å finne vil Medici være en lekeplass du kan kaste bort flerfoldige timer i, var dommen fra Jens Erik Vaaler.

Just Cause 3 skaper hodebry for piratkopieringsmiljøet.
– Om to år kan piratkopiering av spill være forbi »

Siste fra forsiden