Big Boss vender tilbake i mai

Kald krig, kald mann

Metal Gear Solid: Peace Walker har fått Europa-dato.

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots ble en stund omtalt som finalen for actionserien Metal Gear Solid, men det kom ikke som noen stor overraskelse da nye spill ble kunngjort på årets E3-messe. Serien har tross (eller takket være) sine mange særegenheter hvert en stor suksess for utgiver Konami og serieskaper Hideo Kojima.

Snake ganger fire

Et av de nye spillene som ble presentert var Metal Gear Solid: Peace Walker, en direkte oppfølger til Metal Gear Solid 3: Snake Eater og Metal Gear Solid: Portable Ops. Denne uka ble det klart at Peace Walker slippes i Japan 18. mars, og nå har også den europeiske slippdatoen dukket opp. 28. mai får vi nok en gang ikle oss pannebåndet til Naked Snake, også kjent som Big Boss.

Peace Walker foregår i Costa Rica på 70-tallet. Landet har ingen egen hær, så når en mystisk og tungt armert hær tar seg til rette er det lite myndighetene kan gjøre. En representant for landet reiser til Columbia for å hyre Naked Snake og hans leiesoldater, Militaires Sans Frontières. De må infiltrere fiendens tungt bevoktede hovedkvarterer, finne ut hvem de er og bli kvitt dem.

I klassisk Metal Gear-stil skal vi snike oss forbi soldater og nedkjempe spektakulære sjefer. I tillegg til den faste enspillerdelen er det også lagt til en fyldig samarbeidsmodus hvor opptil fire spillere kan infiltrere sammen. Blant de nye funksjonene som introduseres i denne modusen finner vi en ny utgave av den gode, gamle pappesken med nok plass til to personer.

Siste fra forsiden