League of Legends / Telenorligaen

Kan BX3 stå imot den formsterke serielederen?

– Tror det kun er Riddle som kan slå oss nå, sier «BigfatAndBlack» i nDurance.

nDurance/BX3/Riot/Gamer.no

– Så lenge vi tar kampen seriøst og spiller like bra som vi har gjort i det siste burde det bli 2-0 til oss, sier Jon-Olav «BigfatAndBlack» Holland i nDurance Gaming til Gamer.no.

En av de to TV-sendte kampene fra Telenorligaen på lørdag er League of Legends-oppgjøret mellom nDurance Gaming og BX3 Elektroniske Sportsklubb. Begge deltok i sluttspillet i høstsesongen.

Jon-Olav «BigfatAndBlack» Holland er ADC-spiller i nDurance Gaming.
Benedichgte Breistøl

Etter et par justeringer i troppene, som resulterte i at BX3 avsluttet samarbeidet med alle spillerne og nDurance derfra plukket opp sin nye ADC, møtes de nok en gang for å måle krefter.

Så langt ubeseiret

Etter tre kamper står nDurance Gaming med tre seire. Dette er en trend som Holland tror er fullt mulig å fortsette.

– Vi tar alle kampene alvorlig og med god innstilling. Jeg tror det eneste laget som har en liten sjanse til å vinne over oss er Riddle, og de møter vi ikke før i eventuelt sluttspill, sier ADC-spilleren.

Men er Riddle egentlig de eneste med en sjanse mot nDurance Gaming? Forrige uke viste Oslo Lions frem en helt ny lagoppstilling, som blant annet bestod av en tidligere lagkamerat av Holland, Mid Lane-spilleren Sondre «Tivity» Afdal, samt Dennis «Denden» Bui. Etter å ha klart 1-1 mot Riddle viser de seg nå som en reell trussel mot sluttspillet. Likevel er ikke nDurance så bekymret.

– Lions kan uten tvil bli et bedre lag enn Riddle, men jeg tror ikke de trener nok eller har noen særlige ambisjoner som et lag, mener Holland, som håper å få se Riddle blant topp fire.

NDURANCE BESTÅR AV:

Vis mer

Dennis «Cuctus» Karlsson (Top)
Anders «Sharp» Lilleengen (Jungle)
Isak «Energy» Fjell (Mid)
Jon Olav «Bigfatandblack» Holland (Adc)
Tore «Norskeren” Hoel Eilertsen (Support)

BX3 BESTÅR AV:

Mikkel «Cloud» Skrede (Top)
Mads «Madyyy» Larsen (Jungle)
Magnus «Zneaky» Otterdal Hilsen (Mid)
Mathias «Tide» Kurse (ADC)
Oddvar «Arcilles» Jakobsen (Support)

– Vi skal prøve oss på Challenger Series

nDurance-spilleren mener det er fullt realistisk at laget deres kan klare seg internasjonalt, og sier det er noe de kommer til å gå for. For øyeblikket deltar de i den nordiske turneringen Ragnarok, arrangert av Riot.

– Så langt har vi vunnet alt i den turneringen. Kvartfinalen er enten på mandag eller tirsdag og blir vist av Riot. Hvis vi vinner den kvartfinalen så kommer vi sannsynligvis til å møte det laget jeg ser på som sterkest, Tricked eSports.

Dersom nDurance Gaming kommer seg til finalen, får vi se dem spille på The Gathering. Det er nemlig der finalen i Ragnarok skal utkjempes.

Les også
1. divisjonslaget Team Ursus legges ned etter konkurs

– Det som skiller oss fra BX3 er at vi har mer motiverte spillere, avslutter Holland.

BX3 øyner fortsatt muligheter for sluttspill

BX3 ligger for øyeblikket på femteplass med én kamp mindre spilt enn lagene over dem på tabellen. Den utsatte kampen er mot Expert Gaming, som foreløpig ikke har tatt et eneste poeng.

– Vi har en ganske god sjanse til å komme til sluttspillet føler jeg. Det kommer litt an på hvordan det går mot nDurance Gaming og Riddle, men hvis vi klare 1-1 mot dem så ligger vi veldig bra an, sier Top Lane-spilleren Mikkel «Cloud» Skrede fra BX3 Elektroniske Sportsklubb.

– Jeg tror topp fire blir BX3, Riddle, nDurance og Celestial Gaming. Kan være Lions sitt nye lag også blir med istedenfor Celestial Gaming, men jeg er ikke helt sikker på det.

Gutta skal ha øvd inn noen nye komposisjoner den siste tiden.

Mikkel «Cloud» Skrede i BX3.
Privat

– Vi har jobbet med noen lagkomposisjoner som vi virkelig liker å spille, ikke bare mot nDurance, men mot andre lag også.

– nDurance går mest sannsynlig ubeseiret gjennom hele Telenorligaen

– Lagtreningen til BX3 den siste uka har ikke vært helt topp, vi har fått spilt sammen tre ganger hver dag, men det holder ikke mot lag som nDurance Gaming. Mest sannsynligvis går de nok ubeseiret ut av Telenorligaen, men vi håper på å kunne ta en kamp fra dem.

Han forteller videre at laget er like motivert som alltid, men har merket på fordelen av å ha en analyst og coach de siste dagene.

– Vi har øvd på noe som virker bra, og som kanskje kommer til å overraske dem litt, men for at vi skal kunne slå dem må vi nok ha en veldig bra dag, og de en dårlig en.

– Vi har utrolig mye respekt for nDurance, og tror det kommer til å bli vanskelig for noen lag å slå dem, sier Mikkel “Cloud” Skrede avsluttningsvis.

Oppgjøret mellom nDurance Gaming og BX3 ser du på GamerTV lørdag 12. mars klokken 18:00.

Siste fra forsiden