Telialigaen - League of Legends

Kan Domino overgå høstens andreplass?

Først må de slå Rich Gang, den nyopprykkede bulldogen som spiller på sine egne premisser.

Klarer «Fantasia kN», «Håky» og resten av Domino å overgå høstens prestasjon?
Privat/Domino Esport/Sindre Stien/Good Game, Kollasj: Brage Vasseljen/Good Game

SLIK SPILLES ANDRE RUNDE I TELIALIGAEN

Vis mer


18:00 - Riddle - HyFerion5
18:00 - Vanir - Wizard
18:00 - FloWenZ - Bifrost
20:00 - Domino - Rich Gang
20:00 - Nordavind - KAOS

Se resten av kampene i terminlisten »

I Telialigaens åpningsrunde fikk seerne servert en overbevisende oppvisning av «Bruland» og Bifrost. Ukas hovedkamp i Telialigaens andre runde spilles mellom Domino og Rich Gang - høstens finalist mot vårens nykommer.

Fra høstens store prestasjon har Domino gjort en hel rekke endringer i spillerstallen sin. Ingen av spillerne var med på sølvmedaljen, men noe annet enn sluttspill vil være skuffende for stallen.

Rich Gang sikter også høyt, og ønsker å etablere seg som et topplag rett fra andredivisjon. Laget har hatt en sterkere åpning på sesongen enn motstanderne, men hvem klarer å sikre de viktige poengene i ukas hovedkamp? Vil «Fantasia kN» gå i fotsporene til tidligere Domino-spiller «HHNeverLucky», eller møter han sin overmann i Rich Gangs «Yupwulf»?

Kampen ser du torsdag 4. februar klokken 20:00 på Twitch »

FEATURE: Dette tror vi blir utfallet i vårens League of Legends-sesong

LES OGSÅ: Disse spillerne må du vurdere til Fantasy-laget ditt

Tror på et jevnt oppgjør

DISSE SPILLER FOR DOMINO

Vis mer

Storm «Woofer» Moyersoon (Top)
Thomas «Brorheim» Pesonen
Haug (Jungle)
Kristoffer «Fantasia kN» Voll Dahl (Mid)
Håkon «Håky» Nodeland (ADC)
Jesper «SleepWe» Ljung (Support)

DOMINOS SISTE RESULTATER

🔴

Domino har allerede møtt Rich Gang i Telia Esports Series (TES). Da ble det tap, men ifølge Mid Lane-spiller Kristoffer «Fantasia kN» Voll Dahl var det ikke et representativt oppgjør for noen av lagene.

– Vår første kamp mot Rich Gang var klovneverdig. Begge lagene løp rundt som om det var Solo Queue. Nå som begge lagene har spilt i en lengre periode føler jeg at de neste kampene kommer til å være veldig jevne. «Yupwulf» er nok den sterkeste Mid Lane-spilleren i TES etter «HHNeverLucky», spør du meg.

LES OGSÅ: Satser på e-sport i Trondheim sentrum

Voll Dahl forteller videre om prosessen laget befinner i seg nå, og uttrykker stor tro på at de klarer å finne veien sammen.

– Laget føles veldig godt for tiden. Jeg liker dynamikken vi har som et lag, og føler at alle spillerne har samme ønsker om å vinne og om å forbedre oss sammen.

Les også
Riddle-spiller: – Ingenting vi gjorde fungerte

Vil overgå sin forgjenger

«Fantasia kN» vil overgå sin forgjenger «HHNeverLucky»
Privat/Domino Esport

Å overta plassen til en av ligaens beste Mid Lane-spillere, Alexander «HHNeverLucky» Fedde er ingen enkel oppgave. Når man i tillegg er debutant, kan presset fort ta over. Kristoffer Voll Dahl virker imidlertid motivert og bestemt på at han vil overgå sin forgjenger som for øvrig anbefalte han å søke på den ledige Mid Lane-rollen i laget.

– I det store og hele er jeg veldig nervøs med tanke på at dette er mitt første lag noensinne. Jeg vil selvfølgelig gi et godt inntrykk både innad i laget og på scenen, så det presset kan stresse meg ut, sier han til Gamer.no før han fortsetter.

– Jeg føler egentlig at «HHNeverLucky» ga meg stafettpinnen, og dermed følger det også med en forventning fra meg selv om å gjøre meg fortjent til den. Jeg ønsker å hevde meg på samme nivå som «HHNeverLycky», om ikke enda høyere.

LES OGSÅ: – Kommer ikke til å vise respekt

Mid Lane-spillerens ambisjoner stopper ikke på det personlige plan, og han meddeler at han ønsker å ta laget til topps.

– Mitt eneste ønske er at vi fortsetter på samme sti som vi er på nå, og at vi sikter oss inn mot sluttspill i både TES og Telialigaen. Personlig føler jeg at vi kan vinne mot alle lagene i TES om vi har en bra dag, men det er vanskelig å si hvordan nivået blir i Telialigaen, i og med at alle lagene har muligheten til å forbedre seg utover sesongen.

Spiller på egne premisser

DISSE SPILLER FOR RICH GANG

Vis mer

Jannik «Syrax» Born (Top)
Necati «Convik» Sarıgül (Jungle)
Andreas «Yupwulf» Brustad (Mid)
Henrik «RudeDude» Vågenes (ADC)
Knut «Gabrielsen» Gabrielsen (Support)

RICH GANGS SISTE RESULTATER

🟢 🔴

Som nyopprykkede, og representanter for sin egen organisasjon er det ingen tvil om at Rich Gang-spillerne spiller på egne premisser. Samhold, aggressivitet og høye ambisjoner er nøkkelord som beskriver spillergruppa godt.

Lagets Mid Lane-spiller, Andreas «Yupwulf» Brustad er et kjent navn i hjemlig liga, Nå er han klar for å vise fram hvem han egentlig er.

– Rich Gang er vår egen organisasjon, så det er spesielt gøy å spille for noe man har lagd selv, og som man jobber med selv. Vi er fremdeles i startfasen som organisasjon, så det er litt annerledes enn å spille for et lag som har vært i miljøet lenge. Alle i Rich Gang er imidlertid fast bestemt på å nå toppen og bli en ledende organisasjon innen norsk e-sport.

LES OGSÅ: Apeks tilbake på vinnersporet

«Yupwulf» har skyhøye ambisjoner for Rich Gang
Good Game

Brustad har ingen problemer med å legge fram lagets ambisjoner. Det eneste som gjelder er sluttspill og å bevise at de hører hjemme blant topplagene i Norge. Mid Lane-spilleren ser heller ikke mørkt på å møte Domino, og mener at så lenge de holder på aggressiviteten, kommer det til å bli en komfortabel runde.

– Kampen mot Domino regner jeg med at blir veldig bra. Laget deres startet dårlig i TES, men det ser ut til at de har fått litt ting til å stemme. Jeg regner uansett med at vi går komfortabelt ut med en seier, sier han til Gamer.no før han fortsetter.

– De fikk iallfall erstattet «HHNeverLucky» med en annen Ekko-entusiast, så jeg gleder meg til å spille mot han, og se hva han kan bringe til både Mid Lane og til kampen.

Siste fra forsiden