Telenorligaen høsten 2018 - Rocket League

Kan første sluttspillplass avgjøres allerede på torsdag?

Riddle og Team Bjønnsk møtes til en noe uventet toppkamp i Rocket League.

Psyonix/Gamer.no/Privat

Rocket League-sesongen i Telenorligaen høsten 2018 er kun to uker ung, men allerede har vi sett noen spennende utviklinger. Tøvpatruljen – en antatt sluttspillkandidat – står uten poeng, og i toppen av tabellen finner vi to noe uventede lagnavn.

Både Riddle og Team Bjønnsk ble spådd å havne på den nedre halvdelen av tabellen før sesongen begynte. Begge har riktignok vunnet sine innledende oppgjør, mot til dels solid motstand, og de ligger kun bak forhåndsfavoritt Nordavind på målforskjell.

Torsdag 13. september kan eventyret imidlertid ta slutt for ett av lagene, når de møtes til dyst i Telenorligaens tredje runde. Rundens kamper ser du på Twitch-kanalen til Bamble DreamTeam fra klokken 20:00.

Gjør det godt selv uten trening

Jørgen «Inferno» Klaastad.
Privat

– Jeg føler meg ganske overrasket over hvor bra vi har klart å spille, med tanke på hvor lite trening vi har hatt sammen. Vi får til mange gode pasninger og mye bra samspill sammen. Det er selvfølgelig et par ting vi må gjøre litt medre, men sånn som vi spiller nå tror jeg at vi kan slå flere av de gode lagene, forteller en selvsikker Jørgen «Inferno» Klaastad til Gamer.no.

DISSE SPILLER FOR TEAM BJØNNSK

Vis mer

Jørgen «Inferno» Klaastad
Håkon «Hopmark97» Hopmark
Oliver «Waffle» Winther

Mangel på trening sammen er en utfordring Riddle også har støtt på. Laget spilte lite sammen i perioden før Telenorligaen begynte, men lagkaptein Sandér «Twilek» Austad føler at samspillet kommer seg mer og mer.

– Vi har egentlig lært mest om hverandre og hvordan vi spiller. Vi har ikke spilt så veldig mye sammen som trio i det siste, men det begynner å hjelpe på. Pasningsspillet og angrepet sitter; nå gjenstår bare forsvaret, sier Austad på spørsmål om lærdom fra sesongens første to uker.

Lærdom har det også blitt nok av for «Inferno», som gjorde sin Telenorliga-debut for bare to uker siden. Med to seire i lomma tar Bjønnsk-spilleren verdifull erfaring med seg videre på veien mot en potensiell sluttspillplass. Selvfølgelig er det enda tidlig i sesongen, men laget som vinner på torsdag vil uten tvil stå sterkt plassert med seks poeng.

Forventer seier

Sandér «Twilek» Austad.
Privat

DISSE SPILLER FOR RIDDLE

Vis mer

Sandér «Twilek» Austad
Stian Alexander «Blah» Hem
Andreas «Fuz3e» Andersen

Ifølge «Inferno» er det ingen mystisk formel som må læres for å slå Riddle. I stedet forventer Bjønnsk-spilleren en lett match, gitt at laget hans spiller opp mot sitt beste.

Les også
Slik følger du sluttspillet i Telenorligaen

– Hvis vi spiller like bra, og kanskje enda litt bedre enn da vi spilte mot Bitfix, så tror jeg vi kan ta Riddle ganske greit. Vi har støtt på dem i rangerte kamper et par ganger, og vi har slått dem flesteparten av gangene, svarer Klaastad.

For «Twilek»s del håper Riddle å overkomme en skuffende avslutning på kampen mot GoToSleep. Laget hadde muligheten til å vinne fem av seks kamper i seriens runde to, men ifølge kapteinen slurvet gutta bort en gylden mulighet.

Riddle-spilleren er ikke like åpen på spørsmål om slagplanen for torsdag, men han oser selvtillit i forkant av møtet.

– Planen vår for å slå dem tror jeg nok vi skal holde hemmelig. Vi kan heller røpe hva planen var etter at vi har slått dem, svarer Austad lurt.

Siste fra forsiden