BX3 mot Pentafoil / Telenorligaen

Kan sikre sluttspillplass søndag

BX3-treneren med hårete veddemål før møtet med Pentafoil.

Eivind von Døhlen, Blizzard, montasje Gamer.no

BX3 møter Pentafoil i helgens TV2 Sumo-sendte Overwatch-kamp. Grunnspillet nærmer seg slutten og begge lagene trenger poengene for å være med i kampen om sluttspillplassene.

BX3 kan sikre seg en sluttspillplass med seier i kveldens kamp, mens poengbehovet er noe mer prekært for Pentafoil. De har like mange poeng som The Gatekeepers, men har også en kamp mer spilt.

Se kampen gratis på TV2 Sumo fra klokken 20:00 søndag »

Selvsikker BX3-trener

BX3-trener, Sindre «overtime» Stien.
Eivind Von D

BX3-trener, Sindre «Overtime» Stien, er full av selvtillit før helgens oppgjør, og tror laget hans tar alle poengene mot Pentafoil.

– Vi har godt samspill og jeg forventer at guttene kan klare å kjøre gjennom denne runden 4-0, sier Stien.

«Overtime» mener Pentafoil ikke har levd opp til forventningene han hadde til laget før sesongstart, og ikke har noe i sluttspillet å gjøre.

– Før seriestart ville nok svaret mitt vært litt annerledes. Jeg trodde Pentafoil kom til å overraske mange, men jeg tror resultatet mot Gatekeepers (tap 0-4 journ. amn.) viste at Pentafoil ikke er klare for sluttspill denne sesongen. For vår del mener jeg at vi er ganske sikret sluttspillplass sammen med Epiphany Bolt og Oslo Lions.

BX3 kunne i praksis sikret andreplassen forrige runde, men måtte dele poengene i kampen mot Epiphany Bolt.

– Det gikk som forventet om man kan si det sånn. Jeg viste det kom til å bli en god kamp, både for spillerne og seerne. Andreplassen kunne blitt sikret den kampen, men nå ser det ut som at Epiphany Bolt og BX3 kommer til å dele andreplassen, sier «Overtime».

Se reprise av oppgjøret mellom BX3 og Epiphany Bolt her »

Satser på full uttelling

BX3 har unnagjort sine antatt vanskeligste kamper mot Oslo Lions og Epiphany Bolt, og satser nå på å få full uttelling i de to resterende kampene mot henholdsvis Pentafoil og The Gatekeepers.

Les også
Anmeldelse: Overwatch

– Alle kamper er jo viktige. Når det kommer til denne kampen vil det
være viktig for oss å sanke flest mulig kart. En perfekt sesong fra nå og ut er det som kan sikre oss en delt andreplass med Epiphany Bolt, sier «Overtime».

BX3-treneren er så sikker på seier i kveld at han druser til med et saftig veddemål.

– Jeg vil bare si til Pentafoil at jeg kommer til å holde ordene mine: Hvis BX3 er på lik linje med Riddle, Pentafoil og Gatekeepers i slutten av sesongen skal jeg spise My Little Pony-t-skjorten til kommentator Christian «Hansment» Hansen.

– Neste patch som kommer gjør at vi som lag bare styrkes ennå mer, så jeg tror nok jeg slipper det, legger han til.

Siste fra forsiden