Amasoner mot orker på gressmatta

Kan vampyrer spille amerikansk fotball?

Blood Bowl: Legendary Edition skal by på masse nye lag.

Blood Bowl er en avlegger av det krigsherjede Warhammer-universet hvor vold og uhumskheter på slagmarken er byttet ut med vold og uhumskheter på fotballbanen. Det er ganske enkelt amerikansk fotball med orker, dverger, demoer og vandrende trær.

Naturtalenter.

Franske Cyanide står bak den ferskeste spillutgaven av Blood Bowl (en annen ble sluppet i 1995), og nå jobber de med en større og bedre versjon av denne. Blood Bowl: Legendary Edition skal by på hele tolv nye lag/raser. Slettes ikke verst med tanke på at spillet i skrivende stund bare har ni lag. Siden det totale antallet skal være på tjue lag er nok alvene fra Blood Bowl: Dark Elves Edition regnet som en av de tolv nykommerne.

Av de tolv lagene har Cyanide og utgiver Focus Home Interactive foreløpig avslørt tre. Fra det kalde nord kommer et lag med digre riser, mens amasonene skal slå et slag eller ti for feminismen. Det tredje laget består av diverse vandøde uhyrligheter som vampyrer og skjeletter.

I tillegg til de nye lagene vanker det også ferske stadioner, inkludert en krypt for de vandøde. Det er også inkludert en historiemodus hvor du spiller en trener. Som frilanser blir du hyret inn av en rekke lag og får diverse utfordringer å bryne deg på.

Blood Bowl: Legendary Edition slippes mot slutten av året. Om det nye innholdet også kommer som tilleggspakke for eiere av originalutgaven er uklart.

Siste fra forsiden