Kane & Lynch og Crossfire til PS3

Nå er det klart at også PS3-eiere får teste det neste spillet fra skaperne av Hitman, samt det kooperative actionspillet Crossfire.

Eidos/SCi Entertainment har til nå vært litt lunkne i forhold til PlayStation 3, men nå har de kunngjort at Kane & Lynch (fra Hitman-skaperne IO Interactive) og Crossfire (fra Pivotal Games, studioet bak Conflict-spillene) kommer til Sonys nyeste konsoll, i tillegg til PC og Xbox 360.

Kane & Lynch på Xbox 360

Dette har de gjort i en ny finansmelding, som det britiske nettstedet Gamesindustry.biz har plukket opp. Her fortelles det at PS3-versjonene vil lanseres samtidig med de andre versjonene, og at Kane & Lynch kommer denne julen, mens Crossfire kommer tidlig neste år. I tillegg forteller finansmeldingen at SCi Entertainment er i diskusjoner om filmrettighetene til Kane & Lynch.

Samarbeidsbaserte spill

Kane & Lynch: Dead Men er et historiedrevet actionspill hvor vi følger to menn som begge sitter på dødscelle. Den ene er en leiesoldat, mens den andre er en psykopat, og sammen legger de ut på en voldelig og kaotisk reise. De to hovedpersonene har et problematisk forhold til hva som er rett og galt, og de hater hverandre som pesten.

Crossfire på Xbox 360

Likevel må de samarbeide, og dette er et sentralt tema i spillet, etter som gameplayet er fullstendig kooperativt. Spillet blir et eksplosivt tredjepersons actioneventyr med et intuitivt kommandosystem og tungt befolkede, ødeleggbare spillmiljøer. Interessant nok fokuserer også skytespillet Crossfire tungt på samarbeid.

Crossfire omhandler Special Activities Division, en litt lyssky del av CIA. Når den amerikanske regjeringen vil oppnå noe, men ikke ønsker å ta offentlig ansvar for det som må gjøres, sendes SAD inn. Medlemmene av denne styrken må ikke bære noe som kan identifisere dem eller arbeidsgiveren deres.

Eidos beskriver Crossfire som et innovativt nytt førstepersons skytespill hvor to soldater må samarbeide om å kjempe seg gjennom fullstendig ødeleggbare miljøer i områder som Sør-Amerika, Afrika og Sibir. Om du spiller alene kan du når som helst bytte mellom de to soldatene, for å utforske ulike veier gjennom miljøene, dekke medsoldaten din eller prøve å omringe fiendene.

Siste fra forsiden