Killer 7 får europeisk utgivelsesdato

Det etterlengtede og innovative spillet Killer 7 har endelig fått en europeisk utgivelsesdato.

Killer 7 foregår i en fremtid hvor overbefolkning, vold og ustabilitet har plaget verdens nasjoner i årtier. I det siste har det dukket opp flere og flere merkelige mennesker med leppene formet i sinnssyke smil og en ukontrollerbar trang til å utøve vold. Disse galningene har til og med begynt å ta makten i enkelte land, og som om ikke det var nok har de drept den elskede kvinnen til spillets hovedperson, Harman Smith.

Harman Smith er en snikmorder med syv svært ulike personligheter. Disse gir Harman et vidt spekter ulike evner som han kan spille på i sin kamp mot de smilende galningene og folkene som står bak dem. Enkelte av Harman sine personligheter har overnaturlige evner. Coyote Smith kan, for eksempel, bevege seg gjennom solide objekter, mens Kevin Smith har superhørsel.

I tillegg til å kunne skryte av et interessant konsept, kommer Killer 7 med en fullstendig unik og svært stilfull presentasjon som utnytter seg av grafikkteknologien "cel-shading". Spillet skulle opprinnelig ha blitt lansert i 2003, kun til Nintendo GameCube, men har blitt utsatt for stadige forsinkelser. For en stund siden ble det også klart at Killer 7 vil komme til PS2.

Nå har Capcom Europe kunngjort den offisielle europeiske utgivelsesdatoen for Killer 7. Spillet lanseres den 15. juli, altså omkring en måned senere enn lanseringen i USA og Japan.

Siste fra forsiden