King of Fighters i 3D

SNK kunngjorde i går at de jobber med ett helt nytt King of Fighters-spill til PS2, og den største nyheten er at serien nå tar steget over i 3D.

SNK NeoGeo sine tidligere KOF-spill til PlayStation 2 har alle vært basert på arkadespillene deres, og King of Fighters: Maximum Impact er det første originale King of Fighters-spillet til PS2. Dette spillet har blitt spesialdesignet for konsoll helt fra starten av.

King of Fighters-serien har tradisjonelt holdt seg til 2D, men det endres nå. Maximum Impact vil være det første spillet i denne serien som benytter seg av 3D-grafikk, og på denne måten håper SNK å kunne forbedre sin posisjon i konkurransen med andre kampspill til PS2. I disse dager er det bare å innse at 2D-spill ikke har den samme masseappellen som 3D-spill, uansett hvor godt gameplayet er.

Spillet vil inneholde en rekke gamle og nye karakterer, og du får blant annet se hvordan Terry Bogard og Kyo Kusanagi tar seg ut i 3D. Spillet vil naturligvis også komme med mange nye kamparenaer og ulike manøvere. King of Fighters: Maximum Impact vil komme i salg til høsten.

Hvis du er interessert i å se hvordan spillet vil arte seg kan du laste ned den første traileren (på ca. 16 MB). Du finner den her:

Siste fra forsiden