King of Nordic - Counter-Strike

King of Nordic mer enn dobler pengepremien

Counter-Strike: Global Offensive.
Valve

Like før helgen meldte ESEN eSports at Counter-Strike: GO-turneringen King of Nordic Championship får en økning i premiepengene. Fra og med neste uke økes premien per uke fra 5000 svenske kroner til 12 500 svenske kroner. Det er mer enn en dobling av den nåværende premiepotten.

Sesong 15 byr også på flere nyheter – blant annet et premiesamarbeid med WD_Black om utstyr, 160 planlagte sendetimer og rangeringspoeng på HLTV.org. I løpet av sesongen skal King of Nordic også lansere en egen «Hall of Fame» på sine nettsider. Der finner man spillerstatistikker fra sesong én til nå.

Dersom ditt lag ønsker å delta vil det arrangeres kvalifiseringer her på Gamer.no hver søndag fra 15.00, så lenge Norge ikke er regjerende mestere fra før av. Selve hovedturneringen vil bli spilt hver fredag fra klokken 19:00 de neste åtte ukene fremover.

Laget som seirer i den norske kvalifiseringen søndag kveld representerer fedrelandet i et direktesendt nordisk ukesluttspill på Twitch fredag 21. februar.

Gamer.no i samarbeid med ESEN

King of Nordic er et «kongen på haugen»-konsept der lag fra Norge, Danmark, Sverige og Finland kjemper mot hverandre. Gamer.no arrangerer de norske kvalifiseringene til turneringen i samarbeid med ESEN. Mer informasjon finner du på turneringssidene.

Turneringen er åpen for alle lag, med et mål om å skape en god og organisert plattform for lag som er semi-profesjonelle og amatører i de nordiske landene. Dersom man ryker ut, får man delta igjen neste uke om man vil, gitt at landet laget kommer fra ikke vant turneringen den uken.

I King of Nordic kan hvem som helst delta og få et gjennombrudd nærmest over natta. Ideen handler om å skape en god og organisert ramme for semi-profesjonelle og amatører fra e-sporten i de nordiske landene. Ryker man ut får man ny sjanse neste uke, med mindre Norge faktisk vant.

Redaksjonen i Gamer.no er ikke ansvarlig for driften eller beslutninger tatt av King of Nordic. Redaksjonen har ikke innflytelse på avgjørelser som tas av King of Nordic, og King of Nordic har ikke innflytelse på redaksjonelle avgjørelser.

Siste fra forsiden