Kjøp spill på PSN uten kredittkort

Forhåndsbetaling rett rundt hjørnet, sammen med den kakespisende Fat Princess.

Det kan virke som Europa endelig får forhåndsbetalte kort til Playstation Network.

Det belgiske nettstedet consoleshop.de har lagt ut forhåndsbestillinger til den nye PSP Go som kommer 1. oktober, og som tilbehør kan du kjøpe to typer forhåndsbetalte kort til PSN, et på 20€ og et på 50€. For dere som ikke er kjent med prosessen: Kortene blir solgt i butikken og inneholder en kode som gir deg valuta på PSN. Dette er en populær løsning i andre onlinebaserte tjenester og spill, som World of Warcraft og liknende.

Sony har ikke bekreftet eller avkreftet ryktene så langt, men siden alle spillene til PSP Go må kjøpes på PSN så virker ikke dette urealistisk. Hvis ryktene er sanne så vil trolig kortene bli lansert samtidig som PSP Go.

Hvis du er typen som ikke har et kredittkort, så er dette gode nyheter for deg. Og hvis du er typen uten kredittkort og som lengter etter Fat Princess så er dette ekstra gode nyheter for deg. Den amerikanske Playstation-bloggen brøt nemlig idag stillheten angående utgivelsesdatoen.

Sony satser på å utgi Fat Princess i alle territorier samtidig og ruller ut den røde løperen den 30. juli i år. Den amerikanske prisen ligger på 15 dollar, og den norske vil trolig ligge rundt 100-200 kroner, noe som er vanlig pris for et slikt spill på PSN.

Mange gleder seg til Fat Princess, og det ser ut til å kunne gi de fleste av oss mye moro i høstkulda.

(Kilde: CVG.com ).

Siste fra forsiden