Klar for en festmåned på Xbox Live?

Microsoft drar snart i gang Block Party.

Mars måned kan se ut til å bli en interessant måned for dem som benytter seg av Xbox Live. Etter planen skal spill som Perfect Dark og den virtuelle spillehallen Game Room lanseres. Og det med all den brask og bram som bare Microsoft klarer å utbasunere

Fest!

Microsoft har kalt lanseringen for Block Party, og hele greia sparkes i gang den 3. mars med lanseringen av strategispillet Toy Soldiers – et strategispill med lekesoldater.

Les også:Rir på retrobølgen

Den 10. mars kommer bilspillet Scrap Metal, som lover masse action, raske biler og store eksplosjoner. Det etterfølges av Nintendo 64-klassikeren Perfect Dark, som kommer den 17.

Spillerommet

Den 20. ankommer toppen på kransekaka – Game Room. Det vil være omlag 30 spillklassikere klare ved lansering, som Pitfall, Tempest og Super Breakout. I tillegg til å kunne supplere deg med gode, gamle spill, skal også Game Room kunne innredes etter smak. Og du skal også kunne utfordre dine (u)venner i flere av spillene. Dessverre går det ikke an å vedde MS-poeng mot hverandre. Det kunne vært en fin alternativ inntektskilde.

Les også:Perfect Dark gjenoppstår

Men kransekaka stopper ikke der (!). Har du Sølv-medlemskap og kjøper alle tre spillene, samt laster ned Game Room, krediterer Microsoft hele 400 poeng på kontoen din. For ordens skyld: du har da brukt 3200 poeng for de tre spillene. Er du gullmedlem får du i tillegg til de 400 poengene også en måned gratis gullmedlemskap. Det er også planlagt en gratis gull-helg for de som er sølvmedlemmer.

Les også:Darwinia på Xbox Live

Det kan se ut til at vi får mange grunner til å holde oss inne om ikke snøen forsvinner i mars heller.

(Kilde: Joystiq, Xbox.com, Joystiq)

Siste fra forsiden