Klar for skattejakt?

Klar for skattejakt?

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Selv om Fallout: New Vegas er ute både til Xbox 360, Playstation 3 og PC, er det foreløpig bare 360-eierne som får nyte godt av det nye nedlastbare innholdet som ventes i desember.

Tilleggspakken har tittelen Dead Money, og lar spilleren dra på skattejakt sammen med tre andre fanger for å finne Sierra Madre Casinos legendariske skatt. Det nye innholdet inkluderer blant annet nytt terreng, nye fiender og flere valgmuligheter fortellingsmessig.

Bethesda har ikke kommet med ytterlige detaljer om innholdet, men hevder utgivelsen illustrerer deres engasjement i å skape underholdende tilleggsmateriale for spillere i en allerede massiv spillverden.

New Vegas er utviklet av Obsidian Entertainment, og utgis av Bethesda Softworks i USA og UK, mens Namco Bandai står for utgivelsen i resten av Europa og Australia. Tall fra 8. november viser at Fallout: New Vegas har solgt fem millioner eksemplarer på verdensbasis, med en omsetning på 300 millioner dollar.

Forgjengeren Fallout 3 fikk totalt fem nedlastbare tilleggspakker, hvorav tre var eksklusive til Xbox 360, men disse ble senere gjort tilgjengelig for PS3-eiere. Man trenger altså ikke utelukke muligheten for at tilleggspakkene vil komme til Sonys konsoll, men inntil videre har utgiverne satt foten ned.

Dead Money blir tilgjengelig via Xbox Live den 21. desember, og vil koste 800 Microsoft-poeng.

(Kilder: Gamasutra, 1up, IGN )

Kommentarer (3)

Forsiden akkurat nå

Til toppen