Fallout: New Vegas-gulrot til Xbox-eiere

Fallout: New Vegas-gulrot til Xbox-eiere

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Det er bare få dager til Fallout: New Vegas nok en gang sender oss frem i tid til en mer radioaktiv hverdag, og nå har Bethesda gått ut med nyheten om at spillets ikke enda annonserte ekstrainnhold vil være Xbox 360-eksklusivt.

Som en representant for utgiveren og utvikleren sa:

– Vi er veldig glad for å kunne fortsette partnerskapet mellom Bethesda og Microsoft, og vil bygge på suksessen vi hadde med tilleggspakkene til Fallout 3 på Xbox Live. Fans vil nok en gang være i stand til å fortsette å oppleve nye ting i Fallout-universet med tilleggspakkene vi har planlagt for tiden etter lanseringen av spillet.

Til nå vet vi ingenting om ekstrainnholdet. Fallout 3, som hadde hele fem pakker med ekstrainnhold – deriblant en pakke som endret slutten på spillet – bør derimot gi oss en pekepinn på hva vi kan forvente.

Hvor lenge Microsofts avtale med Bethesda gjelder er ikke godt å si, men tidligere har man erfart at slike eksklusiver har en tendens til å gå ut på dato. Men det er likevel unektelig sant at hvis man vil ha det kommende ekstrainnholdet fra første dag så må du investere i Xbox 360-versjonen.

Fallout: New Vegas slippes til Xbox 360, Playstation 3 og Windows førstkommende fredag, 22. oktober.

Les også: Bli med til radioaktive New Vegas
Les også: Anmeldelse: Medal of Honor
Les også: Hva blir nytt i Trine 2?


(Kilde: Kotaku)

Kommentarer (18)

Forsiden akkurat nå

Til toppen