Klarsyn i Fable 2 snart her

"See the future"-dato spikret.

Peter Molyneux lovet gull og grønne skoger foran lanseringen av Fable. Han har i ettertid gått tilbake på sitt ord, og det ble det forholdsvis ferske Fable 2 som virkelig realiserte mannens visjon. I spillet tar man rollen som en legendarisk helt som i tillegg til å redde verden med sine betraktelige magi- og våpenferdigheter kan gifte seg, kjøpe hus og dekorere. Fable 2 ble godt mottatt som et rollespill lett tilgjengelig for alle, og spillet var fremfor alt koselig og idyllisk.

Det har blitt sluppet nedlastbart innhold allerede, i form av pakken ”Knothole Island”. Ved kjøp av denne blir en helt ny øy åpnet, med nye oppdrag, og nye våpen og ting å finne. Den andre nedlastbare pakken har fått navnet ”See the future”. Vi meldte om denne pakken for noen uker siden. Den skal koste 560 Microsoft-poeng, og gir oss blant annet tre nye oppdrag.

Nå er den endelige datoen for ”See the future” klar. 12. mai er dagen vi trer inn i Albion med nytt innhold atter en gang. Dette er ganske nøyaktig en uke etter den etterlengtede utvidelsen til Fallout 3, ”Broken Steel”.

(Kilde: 1up)

Siste fra forsiden