Klart for Two Worlds III

Rollespillfans kan glede seg over enda et nytt spill i serien.

Det første Two Worlds kom ut i 2007, og tok ikke akkurat rollespillverdenen med storm. Vår anmelder hadde i hvert fall delte meninger om spillet.

– Reality Pump Studios sikter høyt med Two Worlds. Dessverre mangler det litt finpuss, og når derfor ikke helt opp blant de aller største. Det betyr imidlertid ikke at spillet fortjener en plass i glemmeboka, snarere tvert imot, skrev Kristian Aasgård i sin omtale av spillet.

Mørkt i Two Worlds II.

Mitt eneste minne fra tittelen var stemmeskuespill som grenset til parodisk, det var vel kanskje en viss sjarm i det også.

Two Worlds II så dagens lys i november 2010, og fikk kurante omtaler over hele fjøla – akkurat som forgjengeren.

Nå er det klart at utgiver TopWare har et Two Worlds III på gang. Spillet skal komme i 2012, og man virker å skulle bygge opp spillmotoren helt på nytt. Det melder Eurogamer.

Hvilke formater det kommer til, er ikke kjent. Likevel er det naturlig å tro at det vil komme på Xbox 360, PlayStation 3 og PC, som forgjengeren.

Flere detaljer er ikke ute, men det meldes om at Two Worlds III blir offisielt avduket om rundt tre måneder. Da får vi garantert mer nytt om rollespillet.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden