Tredimensjonalt Picross for DS

Knakende hjernetrim

Herlige Picross får oppfølger på DS.

Det herlige hjernetrimspillet Picross DS er en favoritt hos mange DS-eiere, og nå har Nintendo gitt ut en pressemelding om en vestlig utgivelse av etterfølgeren, kjent som Rittai Picross i Japan. Her vil spillet hete Picross 3D, og som navnet tilsier vil det ta det tradisjonelle Picross-gameplayet inn i tre dimensjoner.

Her starter spillerne med en kube hvor sidene er delt inn i blokker (omtrent som en fargeløs Rubiks Kube). Ved å studere tallene langs hver rad må spillerne fjerne riktige blokker, og dermed lage tredimensjonale figurer.

Totalt har spillet over 350 figurer, og et redigeringsverktøy som lar deg designe dine egne nøtter og dele dem med andre, enten via lokal trådløs overføring eller via Nintendo Wi-Fi. Nintendo plukker ut de beste innsendte bidragene hver måned, og legger disse i gratis utvidelsespakker.

Det er ikke klart når Picross 3D skal lanseres. Utviklingen foregår hos HAL Laboratories. Om du vil vite mer om originalspillet, som ble belønnet med en nier, kan du lese vår anmeldelse.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden