Bamble DreamTeam møter Razzle Dazzlers - Telenorligaen

Knallhard kamp om den siste sluttspillplassen i Rocket League

Razzle Dazzlers har allerede sikret avansement, og kan ødelegge for Bamble.

Psyonix/Gamer.no/Privat

Niende og siste runde av Telenorligaens vårsesong i Rocket League står for døren, og enda har noen lag alt å spille for. Forrige ukes storkamp mellom Bamble DreamTeam og Tøvpatruljen gikk i favør Bamble, men begge lag har fortsatt muligheten til å kapre fjerdeplassen på tabellen og dermed sikre en billett til sluttspillet om en måned.

«Kileak» og Bamble DreamTeam bør helst vinne mot The Razzle Dazzlers.
Eivind Von Døhlen/Gamer.no

Mens Tøvpatruljen møter forholdsvis enkel motstand i Air E-Sport – som ligger på nedrykksplass – må Bamble ut i strid mot The Razzle Dazzlers. Sistnevnte har allerede sikret en sterk tredjeplass, men kan med seier på torsdag for alvor bevise at de hører hjemme i toppen.

Bamble trenger på sin side minst uavgjort for å garantere avansement, men vil helst også levere en god oppvisning for å ta med seg selvtillit inn til finalene.

Kampen kan du se klokken 20:00 på torsdag 26. april, via Twitch-kanalen til Bamble DreamTeam »

– Vi skal være et bedre lag

Bamble DreamTeam kunne neppe fått en bedre oppladning til torsdagens avgjørende oppgjør mot The Razzle Dazzlers. Gutta storspilte til tider mot Tøvpatruljen, men lagets nyeste rekrutt – Marius «Kileak» Johansen – mener laget fortsatt har et ekstra gir eller to:

DISSE SPILLER FOR BAMBLE

Vis mer

Jonas «Lemon» Roald
Simen «miize» Antonsen
Marius «Kileak» Johansen

– Det var en helt grei kamp, men vi har nok en del å gå på. Vi trenger trolig litt mer tid på oss før vi er der vi har lyst til å være, forteller «Kileak» til Gamer.no.

Mens Bamble ikke helt har prestert opp mot forventningene hittil i sesongen, har Razzle gjort det meget godt. Med kun to tap – for storfavorittene Team Bjønnsk og Nordavind – har laget klatret høyere enn spådommene før sesongen skulle tilsi. «Kileak» har riktignok ikke latt seg overraske, og Bamble-spilleren skryter av kvaliteten blant motstanderlagets spillere.

Hva torsdagens oppgjør angår forventer «Kileak» en veldig jevn kamp, men han forventer at Bamble vil stikke av med seieren:

– Det er jo en avgjørende kamp, og jeg tror det kan bli jevnt. Jeg mener likevel at vi skal være et bedre lag generelt sett, og tror derfor at vi vinner, avslutter «Kileak» selvsikkert.

«Maadzz» og kompani er fornøyde med sesongen så langt.
Privat

Møter gamle lagkamerater

Les også
Anmeldelse: Rocket League

The Razzle Dazzlers imponerende resultater har kommet på tross av noen uforutsette omrokkeringer underveis i sesongen. Da «Sleezy» valgte å trekke seg tilbake etter tredje runde, ble han erstattet av Mads «Maadzz» Gjelsten, som vendte hjem igjen etter et kort opphold i Bamble DreamTeam.

«Maadzz» vet godt hva hans tidligere lagkamerater er i stand til å gjøre på Rocket League-banen, men planlegger å gi Bamble knallhard kamp:

DISSE SPILLER FOR RAZZLE

Vis mer

Henrik «Versace» Hansen
Aleksander «Phocaz» Jensen
Mads «Maadzz» Gjelsten

– Vi forventer å vinne, men tror det kan bli litt tøft ettersom de har hentet inn en god spiller i «Kileak». Vinner vi kampen får vi også vist at vi fortjener tredjeplassen, svarer Razzle-spilleren på spørsmål fra Gamer.no.

«Maadzz» forteller at gutta har nådd målet med å ta seg til sluttspill, noe de sier seg veldig fornøyde med. Han påpeker imidlertid at trioen ikke kommer til å legge seg på latsiden bare fordi de har kommet så langt:

– Nå som vi har sikret sluttspillplass er nok målet å vinne Telenorligaen. Uansett hvem som vinner tror jeg ikke det blir ett lag som skiller seg ut. Alle kampene blir nok jevne, spår «Maadzz».

SLIK SPILLES NIENDE RUNDE AV TELENORLIGAEN VÅREN 2018:

Vis mer

Kl. 20:00: Air E-Sport - Tøvpatruljen
Kl. 20:00: GoToSleep - Gutta Boyz
Kl. 20:00: Bamble - Razzle Dazzlers
Kl. 20:00: Nordavind - Tilted Angels
Kl. 20:00: Team Bjønnsk - Horizon

Alle kampene spilles torsdag 26. april.

Se resten av terminlisten på Telenorligaens turneringssider »

Fasiten for torsdagens kamper, og bekreftelsen på hvem som tar seg til sluttspill, får vi like før klokken 21:00 i kveld. Fordi det er siste runde i Telenorligaen skal alle kampene spilles samtidig, slik at ingen lag skal kunne dra fordel av å vite andre resultater. Bamble DreamTeam mot The Razzle Dazzlers ser du på Bambles Twitch-kanal, mens de som heller vil få med seg Tøvpatruljen mot Air E-Sport kan følge med på GamerTV klokken 20:00.

Siste fra forsiden