Dette er Metal Gear Solid 5

Kojima bekrefter

PSP-spillet Metal Gear Solid: Peace Walker er ikke bare et sideoppdrag.

Metal Gear Solid 5 er på vei, men det blir ingen gigatittel på PlayStation 3. Hideo Kojima har nemlig bekreftet at PSP-spillet Metal Gear Solid: Peace Walker blir det femte i serien.

Masse gameplay.

Kojima mener nemlig at dette er et spill i Metal Gear Solid 5-klassen, det skriver platformnation.com. Dermed kan vi vente oss en fullblods oppfølger. Tidligere var det også et femtall i spilltittelen, og det er ikke kjent hvorfor dette nå er fjernet.

Spillet er ventet på markedet i juni, og det snakkes om at dette er det teknisk beste produktet som noen gang har blitt gitt ut på Sonys bærbare konsoll (se videovindu).

Peace Walker skal være stappet til randen av originalt innhold, og du skal kunne utvikle Snake underveis i spillet, slik at du kan dra tilbake til tidligere brett og løse floker som var for vanskelige tidlig i spillet.

Vi loves også en samarbeidsdel for opptil fire spillere, der man kan spille som fire ulike versjoner av Snake.

I USA vil man ifølge GameSpot få en ny PSP-pakke på slippdato. Den inneholder en grønn PSP, et minnekort på 2 GB og selve spillet. Amerikanerne vil også få et gavekort på en nedlastbar film. Det er ukjent om denne godteposen også vil slippes her til lands.

Siste fra forsiden