Kølsvart metalleventyr med dato

Høsten blir mørk og dyster.

Tim Schafer er en legende innen eventyrspillsjangeren. Han har vært med å skape spill som Day of the Tentacle, Full Throttle, Grim Fandango, Monkey Island-spillene og sist ut – Psychonauts. Det som alle spillene har hatt til felles er en herlig sarkastisk undertone, og humor over hele fjøla.

Schafers kommende metal-epos, med navnet Brutal Legend ser ut til å kjøre samme stil. Og endelig har spillet fått lanseringsdato – 16. oktober er kalenderruta vi setter en stor ring rundt. Spillet slippes til Xbox 360 og PS3.

I Brutal Legend trer vi inn i det småtriste livet til ”roadien” Eddie Riggs, som altså har en jobb som blant annet går ut på å transportere, sette opp og ta ned utstyret til et band. Eddie, med stemmen til selveste Jack Black, ender imidlertid etterhvert opp i et slags alternativt univers, der musikksjangeren metal er altomfattende. Bare utstyrt med en gitar, øks og en råharry bil er det Eddies jobb å intet mindre enn fri menneskeheten fra demoner. Spillet er et tredjepersonseventyr, og foregår i en åpen verden. Forhåndsomtaler så langt har vært positive. Vi gleder oss!

Kilde: Pressemelding

Siste fra forsiden