Konami demonstrerer Metal Gear Solid 4

Konami har lansert en stor gameplay-video fra Metal Gear Solid 4, og røpet ytterligere informasjon om spillet.

På et japansk Sony-arrangement har Konami for første gang demonstrert Metal Gear Solid 4 i aksjon. I denne forbindelse har de lansert en omfattende gameplay-video fra spillet, hvor du får se en rekke nye funksjoner.

Se Metal Gear Solid 4 i aksjon

Vis større

Video: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

Stikkord:
  • action
  • spill
  • playstation 3
  • metal gear solid 4: guns of the patriots


Som vist i den nye videoen får den aldrende hovedpersonen Snake nå tilgang på en kamuflasjedrakt som endrer farge som en blekksprut når han presser seg opp etter vegger og slikt.

Han kan også benytte seg av tradisjonelle gjemmesteder, men vær oppmerksom: Hvis du for eksempel plasserer ham i en søppeldunk vil han begynne å lukte vondt, noe som gjør det vanskeligere å holde seg skjult andre steder.

En interessant liten detalj er at Snake kan bruke en ny rullemanøver for å unngå å bli truffet av kuler, men hvis du bruker denne funksjonen for mye vil han risikere å bli kvalm og spy. Hvis Snake føler seg i dårlig form kan han forresten bla litt i et manneblad for å få piffen tilbake.

Snake skal også ha fått tilgang på en elektrisk kniv som kan brukes til å raskt uskadeliggjøre motstanderne. Om han får fiender til å overgi seg kan han også ta med seg våpenet deres før han slår dem ut, og akkurat dette skal være mer realistisk enn tidligere.

Til slutt er det klart det at roboten fra traileren, MG Mk. II, kan kontrolleres ved å fysisk bevege Sixaxis-kontrolleren. Du kan lese mer om de nye funksjonene i Metal Gear Solid 4 hos Computer & Video Games.

Siste fra forsiden