Podkast

Rad Crew – Sesong 10, episode 24

Konami er blant dem som har skuffet Rad Crew i år

Hør ukens podcast.

Jeffrey J Coleman / Shutterstock.com

Det nærmer seg slutten på året, og før vi går i gang med et par episoder der vi skal feire de tingene som var bra, må vi nesten få lov til å påpeke de tingene som virkelig skuffa oss i 2015. Ikke bare spill, men ting som omringer spillene, enten det er drama i kulissene eller skuffende konsoller. De fem største skuffelsene i år ble dermed basisen for ukens topp 5-liste.

Rad Crew skuffa over Konami.
Konami, LDDesign, montasje av Gamer.no

I nyhetene får vi et gledelig gjensyn med Noby Noby Boy, og mye mer.

Etter litt diskusjon omkring Just Cause 3 og hvorfor Marie har gått litt lei av Fallout 4, ba vi lytterne bidra med sine julegaming-planer. Hva skal de spille? Hør for å finne ut!


Rad Crew - sesong 10, episode 24

Her er tidspunktene:

  • (04:30) Topp 5 skuffelser i 2015
  • (40:00) Spillnyheter
  • (53:16) Just Cause 3, Marie er lei av Fallout 4
  • (1:22:53) Ukens spørsmål

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Her er de tre forrige episodene av Rad Crew:

Rad Crew, 10. desember
Rad Crew, 3. desember

Rad Crew, 26. november

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden