Konami lanserer danseglede for PlayStation-eiere

Danseglade PlayStation-eiere har noe å glede seg til. Dancing Stage Euromix, en pakke som inneholder spillet Dancing Stage og den tilhørende dansematten, lanseres i Europa førstkommende september.

Dancing Stage er ikke en PlayStation 2-tittel, men tilhører den første generasjonen maskiner i Sonys populære konsollserie. Likevel kan det spilles av på begge konsollene, noe som lenge har vært en av fordelene av å eie en PlayStation 2. For de uinnvidde går spillet ut på å plassere føttene på pilene som er malt utover matten. De pilene du plasserer pailabbene på, skal korrespondere med de pilene som dukker opp på TV-en.

Det følger med hele 24 forskjellige sanger, og mange av dem er sterke pop-klassikere. Du finner blant annet "Word Up" av Cameo, Gloria Gaynors kjente "I Will Survive" og Shafts "Mucho Mambo". Pakken markerer, i følge Konami, premieren på dansemattens Europa-lansering. Selskapet understreker også at spillet og matten vil bli lansert i en passende, pen pakke.

Både dansematten og spillet er altså kompatibelt med begge PlayStation-konsollene, og Konami vil også lansere dansematten alene, uten medfølgende spill for de som ønsker det. En slik dansematte vil koste 24,95 euro, noe som tilsvarer omtrent 200 kroner. Pakken, med både spill og dansematte, vil koste 34,95 euro, noe som igjen tilsvarer omtrent 280 kroner etter dagens kurs.

Siste fra forsiden