Demondrap i NeverDead

Konami med ny serie

Konami har kunngjort et nytt actionspill på E3.

Konami har kunngjort NeverDead, et actionspill under utvikling hos britiske Rebellion (som nylig ble ferdig med Aliens vs Predator). NeverDead kommer til Xbox 360 og PS3, og foregår i en dyster verden.

Fiendene ser i alle fall ekle ut.

En demonisk pest har feid over verden, og mennesker kjemper mot overnaturlige vesener i ødelagte bymiljøer. Du spiller en fyr som har blitt gjort udødelig av en gjeng demoner, og nå er du klar til å sparke store mengder vanhellig rumpe.

Spillet er et tredjepersons actioneventyr hvor du får bruke både sverd og skytevåpen i ødeleggbare miljøer fulle av demoniske fiender.

Nøkkelen til udødeligheten din er et system som lar deg reparere kroppen din ved å plukke opp kroppsdeler og feste dem igjen etter som du mister dem i kamp. Dette høres definitivt hendig ut, om enn litt ekkelt.

– Med NeverDead introduserer vi heftig sverdkamp og spennende nye spillelementer, inkludert en unik helbredelsesmekanisme opprinnelig designet av tidligere Kojima Productions-folk, sier markedsføringsmann Martin Schneider fra Konami.

Siste fra forsiden