Konami slipper Deadly Skies III til PS2

Smått legendariske Konami kunngjorde i dag at deres nyeste spill i Deadly Skies-serien vil komme til PlayStation 2 i april. Konami lover et flyspill som er enda bedre enn de tidligere spillene i serien.

For å leve opp til dette lover Konami sterkt forbedret grafikk, interessant bakgrunnshistorie og over 130 forskjellige fly, flere av disse offisielt lisensiert fra flyfabrikker som Boeing og Lockheed Martin. Spilleren skal ha mulighet til å fly berømte flytyper som MiG-29SMT "Fulcrum C", F-15E "Strike Eagle", Eurofighter Typhoon og F-2A. Konami skryter videre av sterkt forbedret kunstig intelligens, som skal skille dette spillet fra tidligere spill som har blitt sluppet til Xbox, Dreamcast og Game Boy Advance.

Konami legger også stor vekt på de forskjellige figurene spilleren kan velge, og den futuristiske histirien i oppdragene som må løses av spilleren som medlem av Delta-skvadronen. Spilleren skal sneie innom både bombing av våpenfabrikker og konvoier, før en til slutt får fly ut av atmosfæren og møte den største trusselen som har truet jorden noensinne.

Spillet blir sluppet i april og Gamer.no kommer tilbake med mer informasjon og en omtale av spillet når tiden nærmer seg.

Siste fra forsiden