KONKURRANSE: Den nest siste kalenderluken er åpnet
Konkurranse
(Bilde: Shutterstock/YanLev/Gamer.no)

Julekalender 2018 - luke 23

Den nest siste kalenderluken er åpnet

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Alt fra nye storspill, gamle klassikere og spillutstyr ligger og venter bak de 24 lukene. Vi satser på å ha noe for enhver smak.

Ruter myntet på spilling

 

I dag kan du vinne en Netgear Nighthawk XR500 Gaming-ruter. Denne trådløse ruteren er spesiallaget for spilling, og sier den optimaliserer internettforbindelsen ved å stabilisere ping, ved å redusere lag spikes og ved å ha en stabil trådløs tilkobling. Premien er levert av Netgear.

Du kan også sette opp prioriterte enheter, se båndbredden i sanntid via et dashbord, og ha god oversikt over hva som kan virke inn på tilkoblingen din. 

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Konkurransen ble avsluttet ma. 24. des. 00:00.

  1. Hva står forkortelsen MU-MIMO for?
  1. I hvilket år ble Netgear grunnlagt?

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen