KONKURRANSE: Vi har et helt ferskt spill bak dagens luke
Konkurranse
(Foto: Shutterstock/YanLev/Gamer.no)

Julekalender 2018 - luke 9

Vi har et helt ferskt spill bak dagens luke

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Alt fra nye storspill, gamle klassikere og spillutstyr ligger og venter bak de 24 lukene. Vi satser på å ha noe for en hver smak.

Alle er her!

 

I dag kan du vinne det helt ferske spillet Super Smash Bros. Ultimate til Nintendo Switch. I tillegg får du med et steelbook-omslag som du kan stappe inn i spillhylla for å brife litt. 

Super Smash Bros. Ultimate er det nyeste innslaget i Super Smash Bros.-serien. Som før skal forskjellige Nintendo- og ikke-Nintendo-figurer denge løs på hverandre i et møljeslagsmål uten like. Spillet skilter med hele 74 spillbare figurer, en haug av baner, og en drøss av referanser og gjenstander. Nintendo graver godt i arkivbunken her, altså.

Vi jobber for øvrig med en anmeldelse av spillet, og kan melde om at vi er positive så langt. 

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Konkurransen ble avsluttet ma. 10. des. 00:00.

  1. Hvilken av disse er ikke en spillbar figur i Super Smash Bros. Ultimate?
  1. Hva heter mannen som regnes som skaperen av Super Smash Bros.-serien?

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen