KONKURRANSE: Vinn norsk spill i verdensklasse
Konkurranse
(Pressmaster/Colourbox/Gamer.no)

Julekalender 2017 - luke 4

Vinn norsk spill i verdensklasse

Fjerde luke i julekalenderen er herved åpnet.

Adventstiden er godt i gang, og julekalenderen vår ruller videre. Bak dagens luke skjuler det seg et av de aller beste norske spillene som finnes, i tillegg til litt veldig hyggelig ekstra staffasje. Dagens premie er spillet Owlboy for PC, med en figur fra spillet og en plakat signert av utviklerne i D-Pad Studio.

Norsk spill i verdensklasse

Denne søte Owlboy-figuren kan bli din.
Denne søte Owlboy-figuren kan bli din. Bilde: D-pad Studios

Owlboy kom opprinnelig høsten 2016, og ble umiddelbart en ny indie-yndling og kritikerfavoritt. Vi gav Owlboy nest høyeste karakter på skalaen, og konkluderte med at dette var det beste norske spillet siden Den Lengste Reisen fra 1999.

Owlboy er et sideveis plattformspill hvor man styrer Otus, en flyvedyktig uglegutt som sliter med å få venner i et nydelig utformet samfunn høyt over bakken. Det særdeles minneverdige eventyret som utspiller seg deretter, er fylt med utforsking, gåter, nydelige landskaper, humor og høyst minneverdige rollefigurer.

 Skjermbildet fra spillet.
 Skjermbildet fra spillet. Bilde: Øyvind Steinkopf Sund/Gamer.no

Hvis du ennå ikke har stiftet bekjentskap til denne perlen av et spill, bør du absolutt hive deg på og delta i dagens kalendertrekning.

Slik kan du vinne

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål, som er forfattet av våre skribenter. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på onsdager.

Konkurransen ble avsluttet ma. 04. des. 23:59.

  1. Hvilket av disse spillene er ikke norske?
  1. Hva heter det nyeste spillet til det norske studioet Rain Games?

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen