Kooperativ flerspiller i GTA: San Andreas

I følge nettstedet Spong, som har vært på besøk hos Rockstar Games, vil det bli mulighet for å spille kooperativ flerspiller i GTA: San Andreas.

I det siste har ryktene gått om at Rockstar Games hadde nok et punkt å legge til i skrytelisten over nye funksjoner i GTA: San Andreas. Nå hevder nettstedet Spong å ha fått bekreftelse på at det vil bli mulig å spille kooperativ flerspiller i PS2-versjonen av spillet, men at det ikke er snakk om noe onlinemodus. Resten av artikkelen røper detaljer fra historien i spillet, så hvis du ikke vil vite disse bør du avslutte lesingen her.

I løpet av spillets gang vil hovedpersonen, C.J., redde ei jente fra en brennende bygning. Hun blir så C.J. sin kjæreste, og låses opp som en spillbar karakter. Flesteparten av de kooperative oppdragene foregår i kjøretøy, hvor den ene spilleren kjører og den andre skyter. Når det kooperative moduset er åpnet vil oppdrag som benytter seg av denne funksjonen vises på spillkartet. I tillegg til dette vil spillet inneholde en rekke minispill for to spillere, uten at vi for øyeblikket vet noe om disse.

Hvorvidt PC-versjonen også kommer med en slik mulighet er høyst usikkert, og i artikkelen hos Spong gjøres det klart at informasjonen kun gjelder PS2-versjonen.

Siste fra forsiden