Double Fine-moro i oktober

Kostyme-eventyr

Tim Schafers Costume Quest er rett rundt hjørnet.

Legendariske Tim Schafer har vært med på mye i sin karriere. Etter Monkey Island og Day of The Tentacle på 90-tallet, startet den norskættede spilldesigneren sitt eget selskap, Double Fine Productions.

Ute på oppdrag.

Det studioet har gitt oss spill som Psychonauts og Brütal Legend. Gode spill, men ingen av dem ble store komersielle suksesser.

Neste spill ut er Costume Quest, som nå har fått dato. Eurogamer melder at spillet kommer til Europa 20. oktober. Spillet lanseres på Xbox Live og PlayStation Network, og vil koste 1200 Microsoft-poeng (rundt 100 kroner på PSN).

Som vi har skrevet tidligere foregår Costume Quest på allehelgensaften (Halloween), og du får kontroll over en gutt eller jente som tigger godteri i nabolaget.

Men dette er ikke helt et vanlig nabolag, og barna er heller ikke helt normale. Nabolaget er nemlig fullt av monstre, og når barna møter disse forvandles de til store versjoner av det de har kledd seg ut som.

Målet er å redde hovedpersonens lillesøster. Hun hadde nemlig kledd seg ut som et sukkertøy, og ble dermed bortført av et monster som hadde lyst på noe søtt å spise.

Underveis kan du treffe og bli venner (eller konkurrere med) andre barn, og oppgradere egenskapene dine ved hjelp av tingene du tigger til deg i nabolaget.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden