Sony avdekker God of War III

Kratos dreper igjen

Sony har gitt ut massevis av informasjon om PS3-eksklusive God of War III.

Det tredje spillet i God of War-serien ble avdekket sent i forrige uke, og dermed har det naturligvis dukket opp massevis av spennende informasjon på nettet. På en pressekonferanse ble spillet beskrevet som "D-Dagen + Cloverfield, med Kratos i midten", og Sony-utvikler Stig Asmussen kunne stolt skryte av flere nyheter.

Eksplosiv Kratos.

Her ble det blant annet trukket frem at Kratos nå kan ta kontroll over store fiender, og bruke dem som "kjøretøy", at spillet får langt større slag enn før (med opp til femti fiender på skjermen samtidig), og at våpensystemet har fått en rekke endringer for å gjøre hvert enkelt våpen så unikt som mulig.

Spillet beskrives som den "episke finalen" til historien om Kratos, som i løpet av de forrige God of War-spillene har slaktet seg vei gjennom den greske gudeverdenen, og utryddet det ene mytologivesenet etter det andre.

Ellers ser det ut til å være tydelig at God of War III blir samme type etterfølger som det forrige spillet i serien, og beholder det grunnleggende gameplayet God of War ble kjent for. Dermed kan vi nok se frem til nok en eksplosiv blanding av plattformaction, hjernetrim og kamp.

Sony har også lansert det offisielle nettstedet til God of War III. Her finner du en trailer (i flere formater) og de første skjermbildene fra spillet.

Diskuter artikkelen

Siste fra forsiden